ΑΝΑΝΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ | «Ελπίζω αυτό το σουτ να αλλάξει τα πράγματα»

Ο Ζόραν Πλάνινιτς έβαλε το... σουτ της χρονιάς, ωστόσο σε δηλώσεις τόνισε πως το σημαντικό είναι η νίκη της Εφές και πως ελπίζει τα πράγματα να βελτιωθούν για την ομάδα του μετά το θετικό αποτέλεσμα κόντρα στην Αρμάνι Μιλάνο.

«Δεν είναι περίεργο για εμένα να πετυχαίνω ένα τέτοιο σουτ. Το έχω ξανακάνει στην καριέρα μου. Όταν πήρα το ριμπάουντ το μόνο που σκέφτηκα ήταν να τη στείλω όσο πιο γρήγορα γίνεται στην απέναντι μπασκέτα. Γύρισα και πέταξα την μπάλα. Ευχαριστώ τον Θεό που μπήκε. Είμαι χαρούμενος που κέρδισε η ομάδα μου. Ελπίζω αυτό το σουτ να αλλάξει τα πράγματα για την ομάδα μου

αλλά και για εμένα», δήλωσε ο Ζόραν Πλάνινιτς.

Για να προσθέσει ο Βαγγέλης Αγγέλου, προπονητής της Εφές, πως: «Πρώτα απ' όλα θα ήθελα να συγχαρώ τους παίκτες μου για τη μεγάλη προσπάθεια που έκαναν να κερδίσουν το παιχνίδι. Πραγματικά αγωνίστηκαν σε κορυφαίο επίπεδο. Κάποιοι μπορούν να πουν ότι ήταν τύχη το σουτ του Πλάνινιτς, όμως ακόμα κι αν χάναμε το παιχνίδι θα έλεγα το ίδιο ότι δηλαδή είμαστε επιτυχημένοι. Πήγαμε εξαιρετικά στην άμυνα. Τώρα έχουμε μεγάλο δρόμο μέχρι το τέλος του ΤΟΡ 16. Πρέπει να ξεχάσουμε αυτή τη νίκη και να κοιτάξουμε μπροστά».

Keywords
Τυχαία Θέματα