ΑΓΟΡ | Τιμήθηκε από τον Μητροπολίτη Λάμπης

Στον Φουρφουρά του Δήμου Αμαρίου βρέθηκε σύσσωμο το αγωνιστικό τμήμα του ΑΓΟΡ εκμεταλλευόμενο την διακοπή του πρωταθλήματος και μετά από πρόσκληση του Σεβ. Μητροπολίτη Λάμπης και Σφακίων κ.κ Ειρηναίου και του Δημάρχου Αμαρίου κ. Στεφ. Σημαντήρα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Όλοι οι παίκτες και οι προπονητές με τις οικογένειές τους, απόλαυσαν μια όμορφη διαδρομή στις πρόποδες του Ψηλορείτη και χάρηκαν το κρητικό τοπίο σε μια εκδρομή διαφορετική από τις άλλες, μιας και είχε και μια καλή “Assist” στο πρότυπο

και βραβευμένο Δημοτικό Σχολείο του Φουρφουρά.

Εκεί ο διευθυντής του σχολείου Άγγελος Πασσιάς και οι συνεργάτες του, μαζί με τους μαθητές του σχολείου επιφύλαξαν μια ζεστή υποδοχή στους αθλητές και τους προπονητές της ομάδας και τους ξενάγησαν στις πρωτότυπες αίθουσες και τον βοτανόκηπο του σχολείου. Το «Ρέθυμνο Assist» παρουσία του Δημάρχου Αμαρίου κ. Σημαντήρα, παρέδωσε δύο υπολογιστές στον διευθυντή του σχολείου, και πολλά δώρα στα παιδιά που πρόσφερε ο Χρυσός Χορηγός της ομάδας η AEGEAN AIRLINES.

Στην συνέχεια σε μια λιτή εκδήλωση που έγινε προς τιμή του ΑΓΟΡ στο Πολιτιστικό Κέντρο της Μητρόπολης του Φουρφουρά ο Δήμαρχος Αμαρίου τόνισε: "H αξία των επισκέψεων που πραγματοποιεί η ομάδα σας στην περιφέρεια, μαθαίνοντας στους μαθητές το άθλημα του μπάσκετ και δίνοντας πρότυπα στα παιδιά από αθλητές υψηλού επιπέδου είναι πολύ μεγάλη και ανεκτίμητη. Σας συγχαίρουμε για την προσπάθεια σας και ευχόμαστε να βρείτε και άλλους μιμητές".

Ο σεβασμιότατος. Μητροπολίτης Λάμπης κ.κ. Ειρηναίος στάθηκε κυρίως στο κοινωνικό έργο της ομάδας και είπε μεταξύ άλλων: "Όταν μια ομάδα που αγωνίζεται σε αυτό το υψηλό επίπεδο βρίσκει τον χρόνο και προπαντός την διάθεση να προσφέρει κοινωνικό έργο όπως εσείς, τότε σίγουρα μιλάμε για μια απόλυτα επιτυχημένη ομάδα. Σας ευχαριστούμε θερμά για την προσφορά σας μέσα από το πρόγραμμα» «Ρέθυμνο Ασσίστ» στα συσσίτια της Μητρόπολης, σας ευχόμαστε να έχετε πάντα την Χάρη του Θεού στους αγώνες και τα έργα σας".

Εκ μέρους του ΑΓΟΡ μίλησε ο προπονητής, Στέργιος Κουφός , ο οποίος αφού ευχαρίστησε τον Δήμαρχο και τον Σεβ. Μητροπολίτη για τα καλά τους λόγια αναφέρθηκε στο εντυπωσιακό όπως είπε έργο του Δημοτικού σχολείου λέγοντας: "Δεν μπορούσα να φανταστώ ποτέ ότι σε ένα χωριό στην άκρη του Ψηλορείτη θα υπήρχε ένα τέτοιου υψηλού επιπέδου πρότυπο σχολείο! Αυτό δείχνει την θέληση, την επιμονή και την αγάπη των δασκάλων αλλά και την ζεστασιά που σίγουρα βρήκαν σ’ αυτό το χωριό. Κάπως έτσι νοιώθω κι εγώ μετά από 8 χρόνια στο Ρέθυμνο. Όταν ήρθα βρήκα την θέληση την επιμονή και την αγάπη από τα παιδιά για την ομάδα, τώρα νοιώθω την ζεστασιά του σπιτιού μου".

Στην συνέχεια ο Σεβ. Μητροπολίτης κ. Ειρηναίος παρέθεσε επίσημο γεύμα στην αίθουσα εκδηλώσεων του Μητροπολιτικού μεγάρου Φουρφουρά στην αποστολή του ΑΓΟΡ που συνόδευαν ο πρόεδρος Νίκος Σαραντινός, ο Γενικός Διευθυντής Τάσος Τριαντάφυλλος και ο υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων Δημήτρης Τζέτζος. Ο Γεν. Διεθυντής Τάσος Τριαντάφυλλος έδωσε το λάβαρο της ομάδας στον Δήμαρχο Αμαρίου και στον παπά Μανώλη Διαμαντάκη σαν εκπρόσωπο του αθλητικού σωματείου «Α.Ο.Ψηλορείτης».

Η KAE Ρέθυμνο Aegean συγχαίρει τον διευθυντή του Δημοτικού Σχολείου κ. Άγγελο Πασσιά και τους συνεργάτες του για την εξαιρετική δουλειά τους, καθώς και τον ακούραστο παπά Μανώλη Διαμαντάκη υπεύθυνο του πολιτιστικού κέντρου της Μητρόπολης για την αγάπη και την επιμονή του για το καλό του τόπου και των ανθρώπων του.

Ευχαριστούμε επίσης θερμά τον Σεβ. Μητροπολίτη Λάμπης κ.κ Ειρηναίο για την ζεστή φιλοξενία και τις πατρικές ευχές του, τον Δήμαρχο Αμαρίου κ Στέφανο Σημαντήρα για τα καλά λόγια και την αγάπη του και την AEGEAN AIRLINES, ιδιαίτερα την κα Ρούλα Σαλούτση υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων, για την άμεση ανταπόκριση στην δωρεά των υπολογιστών και των δώρων στο Δημ. Σχολείο Φουρφουρά".

Keywords
Τυχαία Θέματα