ΑΓΟΡ | Σουτ… εντός παιδιάς στο 14ο Δημοτικό Σχολείο Ρεθύμνου

Η ομάδα του ΑΓΟΡ βρέθηκε στο 14ο Δημοτικό Σχολείο Ρεθύμνου στο πλαίσιο του προγράμματος "Σουτ... εντός παιδιάς" και είχαν την ευκαιρία να φωτογραφηθούν και να υπογράψουν αυτόγραφα στους μαθητές.

Το δελτίο Τύπου αναφέρει:

Συνεχίζονται οι επισκέψεις από το Ρέθυμνο Aegean στα πλαίσια του προγράμματος «Σουτ …εντός παιδιάς» με την επίσκεψη στο 14ο Δημοτικό Σχολείο Ρεθύμνου.

Ο team manager της ομάδας Γιώργος Κούμουλος

με τους παίκτες μας Γιάννη Καλαμπόκη, Νίκο Αγγελόπουλο, Γκρεγκόρ Άρμπετ και Τζάστιν Χάρτ που τους συνόδευαν η Φωτεινή Παπαδοπετράκη από το γραφείο Τύπου και ο προπονητής των ακαδημιών Πέτρος Πολοπετράκης επισκέφθηκαν το 14ο Δημοτικό σχολείο Ρεθύμνου όπου μικροί μαθητές και δάσκαλοι τους υποδέχτηκαν με ενθουσιασμό.

Τα παιδιά πήραν μαθήματα μπάσκετ, έπαιξαν και διασκέδασαν με τους παίκτες μας, φωτογραφήθηκαν, πήραν πολλά αυτόγραφα και δώρα καθώς και προσκλήσεις να παρακολουθήσουν την προπόνηση και τους αγώνες της ομάδας μας.

Πρόκειται για ένα σχολείο πρότυπο για το Νομό μας. Στεγάζεται σε ένα νεόδμητο κτίριο με εγκαταστάσεις που πολλά σχολεία του εξωτερικού θα ζήλευαν.

Η ομάδα ευχαριστεί θερμά τον διευθυντή του σχολείου κύριο Σάρρο Κωνσταντίνο καθώς και τους δασκάλους για την φιλοξενία και την άψογη συνεργασία.

Keywords
Τυχαία Θέματα