ΑΓΟΡ | Με οδηγούς τον Κάρτερ και τον Τσόχλα

Ο ΑΓΟΡ επικράτησε του Περιστερίου με 71-76 σε φιλική αναμέτρηση που διεξήχθη στο κλειστό "Ανδρέας Παπανδρέου".

Μεγάλοι πρωταγωνιστές των νικητών ήταν ο Απόστολος Τσόχλας και ο Αντόνιο Κάρτερ, οι οποίοι σημείωσαν από 20 και 17 πόντους αντίστοιχα ενώ πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησε και ο Ούρος Ντούβνιακ (14π.). Για τους γηπεδούχους διακρίθηκε ο Σωκράτης Ψαρόπουλος (21π.).

Ένα ακόμη δυνατό «τεστ» εν όψει της έναρξης των επίσημων αναμετρήσεών του έδωσε σήμερα το απόγευμα (15/9) το

Περιστέρι, στο κλειστό «Ανδρέας Παπανδρέου». Αντίπαλος της ομάδας μας ήταν το Ρέθυμνο, το οποίο εν τέλει πήρε τη νίκη με σκορ 76-71.

Ο Τζίμης Κουστένης και ο Στέργιος Κουφός είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν σχήματα και συστήματα ενόψει των επίσημων υποχρεώσεων των ομάδων τους. Εκτός αγώνα για τους γηπεδούχους έμεινε ο Χρήστος Λάκκας για προληπτικούς λόγους. Αύριο (16/9), οι «κυανοκίτρινοι» έχουν ρεπό, ενώ την Δευτέρα θα κάνουν μία προπόνηση πριν από τον αγώνα της Τρίτης (18/9) με τον ΟΦΗ στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής της Β’ φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος.

Περιστέρι: Παπαντωνίου 13, Κομποδιέτας 4, Βλάχος 12, Κανονίδης 21 (6ριμπ.), Μάντζαρης 3 (3 ριμπ.), Ψαρόπουλος 2, Πέτρουλας 8 (5ριμπ.) Μελισσαράτος 6 (2 ριμπ.), Ζούμπος 2 (2 ριμπ.), Παπαγιάννης, Πρέκας.
ΑΓΟΡ: Κάρτερ 17, Ουάιτ 3, Αγγελόπουλος, Τσόχλας 20, Ντούβνιακ 14, Λάτοβιτς 3, Πέτγουεϊ 11, Ζησόπουλος 8, Καλλινικίδης, Γαλιώτος, Ντιαλό, Τσαρουχάς, Δουλγεράκης

Keywords
Τυχαία Θέματα