ΑΓΟΡ | Η παρουσίαση του "Ρέθυμνο Assist"

Σε μία λαμπρή εκδήλωση παρουσιάστηκε το νέο κοινωνικό πρόγραμμα του Ρέθυμνο Aegean από τον Κωστή Ζομπανάκη, παρουσία του Μητροπολίτη Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου κκ Ευγενίου και του Δημάρχου Ρεθύμνου κ Γιώργη Μαρινάκη.

Ο Κωστής Ζομπανάκης τόνισε ότι το "Ρέθυμνο Ασίστ" δεν είναι μια απλή φιλανθρωπία αλλά η ανταπόδοση της αγάπης που έχει δώσει η κοινωνία στην ομάδα τα τελευταία χρόνια:

"Σεβασμιώτατε, Κύριε Περιφεριάρχη, Κυρία αντιπεριφεριάρχη, κύριε Δήμαρχε, κυρίες και κύριοι εκπρόσωποι των μέσων ενημέρωσης της πόλης και

όλης της Κρήτης, Κύριες και Κύριοι,

Όταν ο Νίκος Σαραντινός, ο Γιώργος Μαμαλάκης, και ο Δημήτρης Τζέτζος ήρθαν στις Καλύβες το 2007 να βρουν τον Αγγλο-Κρητικό που είχε τρέλλα με το μπασκετ, δεν ήξερα τι να περιμένω. Αμέσως σκέφτηκα «άλλο ένα γκρουπάκι που θέλει λεφτά για την ομάδα τους». Πόσο έξω έπεσα από αυτήν την στερεότυπη αντίληψη. Όχι μόνο έπεσα έξω, αλλά τους ευχαριστώ σήμερα που ήρθαν εκείνη την ημέρα. Είχα μπροστά μου άτομα ευγενικά, με όρεξη για δουλειά, όραμα και προπαντώς με κοινωνική ευαισθησία. Κατάλαβα από την πρώτη στιγμή πως αγαπούν το μπάσκετ όσο εγώ, θέλουν να κάνουν κάτι καλό για την ομάδα τους, αλλά κυρίως θέλουν να προσφέρουν στην κοινωνία τους.

Επειδή όμως είμαι – όπως ξέρουν αρκετοί εδώ - λίγο «κουζουλός», άρχισα να έχω και εγώ οράματα για την ομάδα μπάσκετ του Ρεθύμνου. Τα οποία με το πέρασμα του χρόνου μετατράπηκαν και σε όραμα για την υπέροχη σας κοινωνία. Το να σας πως ότι μετά από 5 χρόνια όλοι οι στόχοι μας πραγματοποιήθηκαν με αποκορύφωμα αυτό που θα σας παρουσιάσουμε σήμερα δεν εκφράζει αρκετά την ικανοποίηση που μου δώσατε όλοι εσείς στην πόλη, αυτοί που ασχολούνται με την ομάδα, και η ίδια η ομάδα.

Ειλικρινά, σε μία χώρα που «όλα δύσκολα γίνονται» με κάνατε όλοι σας να ξαναπιστέψω στον συνάνθρωπό μου. Δεν είμαστε όλοι ανίκανοι στην Ελλάδα. Εάν βάλουμε στόχους με ήθος μπορούμε να τους πετύχουμε. Και γι αυτό θέλω να ευχαριστήσω σε αυτό το σημείο τον οραματιστή Νίκο Σαραντινό, τον σίφουνα Γιώργο Μαμαλάκη, την καρδιά της ομάδας Τάσο Τριαντάφυλλο, τον σούπερ φίλαθλο Γιώργο Ξενίδη, τις καινούργιες φοβερές μεταγραφές μας Ηρακλή Μανουκαράκη και Μανώλη Γιαννούλη, τον «ισορροπιστή» Μίνω Αλεφαντινό, τον Στέλιο Σαμψών, τον Μανώλη Κλάδο, τον Αντώνη Παπουτσιδάκη και βεβαίως τον Γιώργο Καζίλα, τον Μανώλη Σειραγάκη, τον Γρηγόρη Πολυμήλη, τον δημιουργικό Δημήτρη Τζέτζο. Και ασφαλώς τον coach Κουφό και το team του: τον manager (τώρα πια) Γιώργο Κούμουλο, τους Σταύρο Μυκονιάτη, Θανάση Γιαπλέ, Βασίλη Μητσόπουλο, Μάρκο Τζωρτζινάκη και Γιάννη Σταυριδάκη .

Ένα ιδιαίτερο ευχαριστώ στον κύριο Γιάννη Γενεράλη που μπήκε πρόσφατα στην οικογένεια ΡΕΘΥΜΝΟ ΜΠΑΣΚΕΤ και που μας βοηθά τόσο πολύ, και τον Δήμαρχο Γιώργο Μαρινάκη που δεν χάνει κανένα παιχνίδι. Στο τέλος ενα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους σπόνσορες από την πόλη μας και όλο το φίλαθλο κοινό που αγοράζει διαρκείας και εισιτήρια.

Λοιπόν…όταν με πρωτο-γνώρισε ο πεθερός μου, είπε : “ Πω πω ένας γαμπρός! Παληκάρι, απόφοιτ

Keywords
Τυχαία Θέματα