ΑΓΟΡ | Γιαπλές: "Να μάθουμε από την ήττα μας"

Ο Θανάσης Γιαπλές στάθηκε στο γεγονός πως η ομάδα του θα πρέπει να μάθει από αυτή την ήττα που υπέστη ενώ τόνισε πως το ότι δεν κατάφεραν να τρέξουν και να ανοίξουν το ρυθμό ήταν καθοριστικά για την εξέλιξη του παιχνιδιού.

"Συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ, η νίκη του ήταν ξεκάθαρη. Για μας αυτό είναι ένα πολύ καλό μάθημα. Κάθε τέτοια ήττα έχει δύο πλευρές. Το γιατί δεν καταφέραμε να κερδίσουμε, αλλά και το δημιουργικό κομμάτι να δεις τι έγινε λάθος.

Όταν λέμε μία ομάδα έχει 9 νέους παίκτες, τι σημαίνει αυτό; Ένα πολύ καλό κι ένα πολύ κακό παιχνίδι. Δεν τρέξαμε ποτέ, δεν γίναμε πιεστικοί στην άμυνα. Θέλαμε κάποια κομμάτια στην επιθετική τακτική που δεν βγήκαν ποτέ. Να δούμε ποια θα είναι τώρα η αντίδραση παικτών, διοίκησης και κόσμου και να δούμε πως θα γίνει δημιουργική για μας αυτή η ήττα. Είναι σημαντικό να δούμε την διαχείριση τέτοιων αποτελεσμάτων. Το ματς κρίθηκε στις προσωπικές μονομαχίες και στο 1-1. Ο Χαραλαμπίδης δεν το συζητάμε για την ποιότητά του. Και ο Πέιν μας τιμώρησε όταν βρέθηκε μόνος του", ήταν τα λόγια του Θανάση Γιαπλέ.

Keywords
Τυχαία Θέματα