ΑΓΟΡ | Γιαπλές: "Να δώσουμε τα πάντα..."

Ως την τρίτη πιο δυνατή ομάδα αυτή τη στιγμή στην Α1 χαρακτήρισε τον Πανιώνιο ο Θανάσης Γιαπλές, ο οποίος εν όψει της αυριανής αναμέτρησης του ΑΓΟΡ με τους κυνάρυθρους (2/3, 20:00), έπλεξε το εγκώμιό τους, ενώ επισήμανε ότι οι παίκτες του Ρεθύμνου πρέπει να δώσουν ό,τι έχουν και δεν έχουν για τη νίκη.

"Παίζουμε με την κατά τεκμήριο τρίτη καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα. Είναι η τρίτη πιο δυνατή ομάδα και σίγουρα αγωνιστικά τα θέματα και τα προβλήματα που έχουμε να λύσουμε είναι πάρα πολλά. Ο Πανιώνιος

είναι σε πολύ καλή κατάσταση το τελευταίο καιρό, πολύ καλά δουλεμένη ομάδα με πολύ καλό ρόστερ. Εμείς θα πρέπει να δώσουμε τα πάντα σε άμυνα και επίθεση, να δώσουμε το καλύτερο μας εαυτό για να μπορέσουμε να επιτύχουμε το στόχο μας. Ελπίζω με την βοήθεια του κόσμου να τα καταφέρουμε και να κρατήσουμε την έδρα μας αλώβητη και να επανέλθουμε στις νίκες", σχολίασε ο υπηρεσιακός προπονητής του ΑΓΟΡ, ο οποίος από εδώ και στο εξής θα κάθεται στον πάγκο της ομάδας μαζί με τον Σταύρο Μυκονιάτη.

Ο Ανδρέας Σιζόπουλος υπογράμμισε: "Προερχόμαστε από μια ήττα. Έχουμε μπροστά μας ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Ο Πανιώνιος είναι η τρίτη καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα. Έχουμε για «οδηγό» μας το πρώτο παιχνίδι στην Νέα Σμύρνη που παίξαμε πάρα πολύ καλά και πετύχαμε την νίκη. Θέλουμε να συνεχίσουμε τα νικηφόρα αποτελέσματα που έχουμε εντός έδρας. Δουλέψαμε πάρα πολύ όλη την εβδομάδα για αυτό το ματς. Ελπίζω να είμαστε σε καλή κατάσταση και με την βοήθεια του κόσμου μας να καταφέρουμε να φτάσουμε σε ακόμα μια εντός έδρας νίκη".

Keywords
Τυχαία Θέματα