ΑΓΟΡ | Έδιωξε τα... μαύρα σύννεφα ο Προύιτ!

Παρότι είχε προβληματίσει αρκετά στα περισσότερα φιλικά παιχνίδια της προετοιμασίας του, το Ρέθυμνο AEGEAN έδειξε σημαντικό βαθμό ετοιμότητας στην πρεμιέρα της Α1 και με μια παλικαρίσια εμφάνιση έκαμψε έστω και δύσκολα την αντίσταση του Ικάρου Χαλκίδας. Κι αν λίγο πολύ, σχεδόν όλοι περίμεναν τη σπουδαία εμφάνιση του Χαρτ, αυτός που έκλεψε την παράσταση ήταν ο Γκέιμπ Προύιτ!

Ο

Αμερικανός γκαρντ, που αμφισβητήθηκε έντονα κατά τις προηγούμενες ημέρες, απέδειξε περίτρανα πως η περσινή κίνηση του Κωστή Ζομπανάκη να υπογράψει μαζί του για δύο χρόνια ήταν... σοφή. Εξάλλου, αυτό που μετράει δεν είναι τα φιλικά, αλλά τα επίσημα παιχνίδια και η πρεμιέρα της πρώτης τη τάξει κατηγορίας βρήκε τον άλλοτε ΝΒΑer... σεληνιασμένο!

Με μια άκρως πειστική εμφάνιση, ο Προύιτ έκανε ό,τι ήθελε πάνω στο παρκέ, με τον απολογισμό των: 20 πόντων, 4 ριμπάουντ, 8 ασίστ και 3 κλεψιμάτων να... μιλάει από μόνος του. Και δεν είναι μόνο η στατιστική, καθώς η συνεισφορά του ήταν εντυπωσιακή και... αθόρυβη σε πολλούς τομείς.

Μεγάλη εμφάνιση έκανε και ο Γκάμπριελ, που πραγματοποίησε νταμπλ-νταμπλ με 13 πόντους, 11 ριμπάουντ και 3 κοψίματα, ενώ σταθερή αξία ήταν ο Νίκος Αγγελόπουλος, που έκανε όπως πάντα εξαιρετικά τη δουλειά του και βοήθησε ουσιαστικά το συγκρότημα του Θανάση Γιαπλέ.

Keywords
Τυχαία Θέματα