ΑΓΟΡ | Fan's poll analysis... από το Πανεπιστήμιο Κρήτης

Παρουσιάστηκε στο εργαστήριο Στατιστικής Ανάλυσης του Πανεπιστημίου Κρήτης το αποτέλεσμα και η ανάλυση του ερωτηματολογίου φιλάθλων (Fan's poll).

Η έρευνα είχε πραγματοποιηθεί από το τμήμα marketing του ΡΕΘΥΜΝΟ AEGEAN τον περασμένο Απρίλιο στο ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ.
Παρουσία του προέδρου της ΡΕΘΥΜΝΟ ΚΑΕ

κ. Νίκου Σαραντινού, του Γεν. Διευθυντή κ. Τάσου Τριαντάφυλλου και του υπεύθυνου marketing και επικοινωνίας Δημ. Τζέτζου, ο καθηγητής κ. Βασίλης Δαφέρμος και οι συνεργάτες του παρουσίασαν και ανέλυσαν το αποτέλεσμα του fan's poll όπως διαμορφώθηκε απο τις απαντήσεις του 33,33% (κατ' εκτίμηση) των φιλάθλων που παρακολούθησαν τον αγώνα μεταξύ ΑΓΟΡ - ΚΟΛΟΣΣΟΣ ΡΟΔΟΥ στις 11/4/2012.


Οπως ανέφερε ο καθηγητής κ. Δαφέρμος το δείγμα είναι απόλυτα αντιπροσωπευτικό με συγκεκριμένα χαρακτηριστικά όπως, η αγάπη για τον σύλλογο που έρχεται "κατα κύματα" από το 2000 και μετά, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, η αφοσίωση των φίλων στην ομάδα, αλλά και η απαίτηση των φιλάθλων για την βελτίωση του γηπέδου και των εγκαταστάσεων.


Τα ιδιαιτέρως εντυπωσιακά συμπεράσματα της έρευνας, η οποία να σημειώσουμε οτι πραγματοποιήθηκε σε αυτό το επίπεδο για πρώτη φορά στην Ελλάδα απο το ΡΕΘΥΜΝΟ AEGEAN, η διοίκηση θα επεξεργαστεί και θα προσπαθήσει να βελτιώσει τις συνθήκες επικοινωνίας και εξυπηρέτησης των φίλων της ομάδας.


Το Δ.Σ. του ΡΕΘΥΜΝΟ AEGEAN ευχαριστεί θερμά τον καθηγητή κ. Βασίλη Δαφέρμο και τις συνεργάτιδες του, Λουκογεωργάκη Μαρία, Ζαφείρη Σπυριδούλα, Παντινάκη Σέβη και Δούκη Δήμητρα για την εξαιρετική συνεργασία και την προσφορά τους στην ομάδα μας, και ευχόμαστε πάντα το Πανεπιστήμιο Κρήτης και η κοινωνία του Ρεθύμνου να πορεύονται αρμονικά για το καλύτερο μέλλον του τόπου μας.

Keywords
Τυχαία Θέματα