ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ | Ανανέωσε ο Σίννης

Με τα χρώματα της ΚΑΠ θα συνεχίσει να αγωνίζεται ο Ντίνος Σίννης, καθώς οι δύο πλευρές ανανέωσαν την συνεργασία τους και για τη νέα σεζόν.

Ο έμπειρος γκαρντ στις πρώτες του δηλώσεις μετά την επίτευξη της συμφωνίας δεν έκρυψε την ικανοποίησή του για την παραμονή του στις τάξεις τη ομάδας της Αγίας Παρασκευής αλλά και την αμοιβαία επιθυμία που υπήρχε μεταξύ των δύο πλευρών για την συνέχιση της συνεργασίας τους.

Η ανακοίνωση της ΚΑΠ αναφέρει:

«Η Καλαθοσφαίριση Αγίας Παρασκευής ανακοινώνει

με χαρά την παραμονή του πολύπειρου Ντίνου Σίννη στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας μας για ακόμη ένα χρόνο!

Ο 33χρονος γκαρντ -εκ των κορυφαίων αμυντικών των Εθνικών κατηγοριών- τα βρήκε σε όλα με τη διοίκηση της ΚΑΠ παραμένοντας "μελανόλευκος" και τη σεζόν 2013-2014. Έτσι, αναμένεται να αποτελέσει και φέτος ένα απ' τα πλέον υπερπολύτιμα και χρήσιμα "γρανάζια" για τη "μηχανή" της ομάδας μας».

Ο Ντίνος Σίννης μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της ΚΑΠ (www.kap-bc.gr) έκανε και τις πρώτες του δηλώσεις μετά την ανανέωση της συνεργασίας του την ομάδα της Αγίας Παρασκευής: "Είμαι πολύ χαρούμενος που για ακόμη μία σεζόν θα είμαι μέλος της οικογένειας της ΚΑΠ! Οι άνθρωποι της διοίκησης έδειξαν πραγματικά ότι με θέλουν, οπότε από τη στιγμή που και η δική μου επιθυμία ήταν εξ αρχής να παραμείνω στην ομάδα, η απόφασή μου έγινε ευκολότερη. Εύχομαι την καινούρια χρονιά να έχουμε πάνω απ' όλα υγεία και να υλοποιήσουμε τους στόχους που θα θέσουμε".

Keywords
Τυχαία Θέματα