ΑΦΙΕΡΩΜΑ | Ερωτικά παιχνίδια και απιστίες στο μπάσκετ

Ο έρωτας είναι ένα συναίσθημα που σε κάνει ευτυχισμένος αλλά πολλές φορές δημιουργεί και μεγάλα προβλήματα. Για χάρη του έρωτα άλλωστε έχουν ξεκινήσει μεγάλοι πόλεμοι αλλά και πάρα πολλοί τσακωμοί.

Το μπάσκετ δεν θα μπορούσε να αποτελεί εξαίρεση. Ειδικότερα στο μαγικό κόσμο του ΝΒΑ τα ερωτικά σκάνδαλα και οι απιστίες που έχουν ακουστεί κατά καιρούς είναι αρκετά μεγάλες ειδήσεις…

Για να δούμε λοιπόν ποιοι συμπαίκτες έχουν τσακωθεί για τα μάτια μιας γυναίκας…

Κόμπε Μπράιαντ – Καρλ Μαλόουν



Το 2003 όταν ο Καρλ Μαλόουν ήταν 40 χρονών υπέγραψε με τους Λέικερς κι αμέσως έγινε κολλητός με τον Κόμπε Μπράιαντ. Δυστυχώς όμως αυτή η φιλία δεν εξελίχθηκε καλά.

Οι δυο παίκτες έβγαιναν έξω μαζί με τις συζύγους τους και τα παιδιά τους αρκετά συχνά και είχαν συνάψει σχέσεις κι εκτός παρκέ.

Σ’ ένα πάρτι ο «Ταχυδρόμος» που είχε πιεί αρκετά έκανε φλερτ στην Βανέσα Μπράιαντ κι αυτό εξόργισε τον Κόμπε που μίλησε ακόμα και στο ESPN.com. Ο Μαλόουν αρνήθηκε το συμβάν, αλλά τελικά ζήτησε συγνώμη αν είχε κάνει κάτι εκτός ορίων. Το γυαλί ράγισε και δεν κόλλησε ποτέ…

Τζέισον Κιντ – Τζιμ Τζάκσον



Το γεγονός ότι και οι δυο είχαν σχέση με την τραγουδίστρια Toni Braxton είναι γεγονός. Το ότι τσακώθηκαν γι’ αυτή δεν έχει επιβεβαιωθεί ποτέ από τους πρωταγωνιστές.

Ο λόγος για τον γυναικοκατακτητή Τζέισον Κιντ και τον Τζιμ Τζάκσον οι οποίοι υπήρξαν συμπαίκτες και λέγεται ότι ήρθαν στα χέρια κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας της ομάδας τους λόγω της διάσημης τραγουδίστριας.

Ο… μύθος θέλει την Braxton να φτάνει στο ξενοδοχείο που έμεναν οι Μάβερικς στην Ατλάντα για να πάρει τον Κιντ και τελικά να φεύγει με τον Τζάκσον…

Στιβ Νας – Λεάντρο Μπαρμπόσα



Όταν το 2011 ο Στιβ Νας και η πρώην πλέον γυναίκα του Αλεχάντρα Αμαρίλια πήραν διαζύγιο δημιουργήθηκαν πολλές φήμες που ήθελαν να κάνουν με τον πατέρα του δεύτερου παιδιού του ζευγαριού που μόλις είχε γεννηθεί.

Λεγόταν ότι το παιδί ήταν μαύρου χρώματος και ότι ο πατέρας του ήταν κάποιος συμπαίκτης του Καναδού. Αυτές οι φήμες διαλύθηκαν εύκολα, όχι όμως και οι… απιστίες της κυρίας.

Οι φήμες θέλουν την Αλεχάντρα Αμαρίλια να έχει συνάψει σχέσεις τόσο με τον Λεάντρο Μπαρμπόσα όσο και με τον Τζέισον Ρίτσαρντσον. Αυτές οι φήμες δεν διαψεύστηκαν από κανέναν, ενώ ο τελευταίος ήταν ανεπιθύμητος στους Λέικερς το 2012 όταν υπέγραψε ο Καναδός. Γιατί άραγε;

Σκότι Πίπεν – Μάικλ Τζόρνταν



Αυτή η ιστορία είναι λίγο δύσκολο να επαληθευτεί αλλά κάποια πράγματα είναι δεδομένα και αναμφισβήτητα.

Στις αρχές της δεκαετίας του 90, η Μαντόνα ήταν στις πρώτες σειρές όταν έπαιζαν οι Μπουλς. Και οι φήμες την ήθελαν να έχει μάτια μόνο για τον Σκότι Πίπεν.

Την ίδια περίοδο όμως οι φήμες ήθελαν τον Μάικλ Τζόρνταν να έχει μάτια για τη διάσημη ποπ σταρ.

Ποτέ πάντως δεν επιβεβαιώθηκε κάποιος τσακωμός του Air με τον Ινδιάνο για τα μάτια μιας γυναίκας…

Πάου Γκασόλ – Σάνον Μπράουν



Κι ερχόμαστε στην εποχή του Twitter. To 2011, όταν οι Λέικερς αποκλείστηκαν από τους Μάβερικς στα πλέι οφ με τον Πάου Γκασόλ να μην παίζει καλά, οι φήμες ήθελαν τον Ισπανό να έχει χάσει το μυαλό του λόγω των προβλημάτων που είχε με την κοπέλα του Σίλβια Λόπεζ – Κάστρο.

Οι ίδιες φήμες ήθελαν τον συμπαίκτη του στους Λέικερς Σάνον Μπράουν να είναι η αιτία των προβλημάτων του ζευγαριού.

Ο τελευταίος μάλιστα δεν δίστασε να γράψει στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter με κεφαλαία γράμματα ότι δεν έχει κοιμηθεί με τη γυναίκα του Πάου Γκασόλ!

Τόνι Πάρκερ – Μπρεντ Μπάρι



Το Νοέμβριο του 2010 ξέσπασε ένα μίνι σκάνδαλο στο ΝΒΑ όταν η Εύα Λονγκόρια κατέθεσε αίτηση διαζυγίου και βγαίνοντας προς τα έξω ότι ο λόγος ήταν οι απιστίες του Τόνι Πάρκερ.

Το σκάνδαλο έγινε ακόμα πιο μεγάλο όταν το τρίτο πρόσωπο στη σχέση του ζευγαριού ακούστηκε πως είναι η Έριν Μπάρι, σύζυγος του Μπρεντ Μπάρι, συμπαίκτη του Τόνι Πάρκερ στους Σπερς.

Και τα δυο ζευγάρια χώρισαν λίγους μήνες μετά…

Γκίλμπερτ Αρίνας – Σακίλ Ο’Νιλ



Ένα χρόνο πριν το σκάνδαλο… Πάρκερ και πάλι Νοέμβριος ήταν είχε ξεσπάσει ένα άλλο… σκάνδαλο με τις φήμες που ήθελαν τον Σακίλ Ο’Νιλ και την πρωταγωνίστρια των Basketball Wives Λόλα Γκοβάν να έχουν συνάψει σχέσεις.

Ο πρώτος ήταν παντρεμένος και η δεύτερη ήταν η μητέρα των τεσσάρων παιδιών του Γκίμπερτ Αρίνας. Λέγεται μάλιστα ότι βρέθηκαν και περίεργα mail του Σακ.

Ο θηριώδης πρώην σέντερ έχει πει δημόσια πως ποτέ δεν απάτησε την πρώην γυναίκα του, ενώ η Γκοβάν προσπάθησε πάρα πολύ και αρνήθηκε ότι αυτά τα mail ήταν αληθινά.

Keywords
Τυχαία Θέματα