Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ | Ζευγώλης: "Συνεχίζουμε προσγειωμένοι για το νταμπλ"

Την κατάκτηση του νταμπλ έθεσε ως στόχο ο Γιώργος Ζευγώλης, τονίζοντας ότι το ρεκόρ με τις 101 σερί νίκες θα το σκεφτούν την επόμενη σεζόν, ενώ παράλληλα υποστήριξε πως το ρεκόρ Γκίνες αποτελεί δικαίωση τόσο του δημάρχου, Νίκου Χαρδαλιά, όσο και των κοριτσιών του Αθηναϊκού.

Ο τεχνικός της ομάδας του Βύρωνα σε δηλώσεις του στην εφημερίδα Δημοκρατία, αναφέρθηκε στη συνέχεια της φετινής περιόδου, αλλά και στη συνεργασία του με το σύλλογο.

Για

το εάν έχει επέλθει κορεσμός: «Υπάρχουν αρχές στην ομάδα, σωστή δομή και προοπτική. Όλο αυτό που βλέπετε είναι προσωπική δικαίωση για τον δήμαρχο, Νίκο Χαρδαλιά, αλλά βέβαια και για τις κοπέλες, ειδικά για όσες βρίσκονται χρόνια στην ομάδα. Στην Ελλάδα έχουμε στενή μνήμη στα καλά και στα άσχημα. Εμείς προσγειωμένοι συνεχίζουμε το έργο μας».

Για τον επόμενο μεγάλο στόχο του Αθηναϊκού: «Θέλουμε πρώτα από όλα το φετινό νταμπλ. Το επόμενο ρεκόρ, αυτό με τις 101 σερί νίκες, ώστε να ξεπεράσουμε την ομάδα πόλο του Ολυμπιακού, θα το σκεφτούμε του χρόνου, εφόσον πρώτα έχουμε βέβαια βάλει τις βάσεις και έχουμε αναλύσει το πλάνο της επόμενης σεζόν με τον κ. Χαρδαλιά».

Για τη συνεργασία του με τον Αθηναϊκό: «Ο Αθηναϊκός μου έδωσε την ευκαιρία να επιστρέψω στον χώρο κι άλλωστε είχα την εμπειρία από κοουτσάρισμα στο γυναικείο μπάσκετ κι ενώ ακόμη ήμουν παίκτης. Το τότε με το τώρα διαφέρουν όμως και για εμένα είναι απόλαυση να προπονώ αυτά τα κορίτσια, σε μια ομάδα που προσφέρει όλα τα εχέγγυα. Το να διαχειρίζεσαι μια γυναικεία ομάδα και δη σε επίπεδο πρωταθλητισμού δεν διαφέρει σε τίποτα από το να προπονείς άνδρες. Μέσα στη χρονιά είχα κάποιες προτάσεις, όμως δεν θα πρόδιδα τον δήμαρχο και τη δουλειά μου».

Keywords
Τυχαία Θέματα