Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ | Στον Αστέρα η Ρήγα

Η επιστροφή του Αστέρα Εξαρχείων στην Α1 συνδυάστηκε με μια επιτυχημένη σεζόν από κάθε άποψη.

Οι προσπάθειες της διοίκησης, του τεχνικού τιμ και των παικτριών ήταν μεγάλες και τα Εξάρχεια έχουν να υπερηφανεύονται για τον εκπρόσωπό τους στην Α1.

Οι ιθύνοντες του Αστέρα έχουν αρχίσει ήδη να καταστρώνουν τα πλάνα τους για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο, την οποία αναμένουν με ιδιαίτερο ενδιαφέρον σταθερότητα,

η ενίσχυση της ομάδας διοίκησης και κυρίως η κοινή προσπάθεια και η προσήλωση στο στόχο θα είναι και φέτος κάποια από τα στοιχεία που θα χαρακτηρίσουν την παρουσία του Αστέρα στο πρωτάθλημα. Αυτό μαρτυρά άλλωστε και η πρώτη μεταγραφική κίνηση στην οποία προχώρησε η ομάδα.

Πρόκειται για τη Γιάννα Ρήγα, η οποία θα αναλάβει καθήκοντα γενικής διευθύντριας στα Εξάρχεια. "Είναι χαρά μου που θα συνεργαστούμε, την γνωρίζω χρόνια την εκτιμώ, έχω παρακολουθήσει τη δουλειά της και πιστεύω πως η παρουσία της θα μας βοηθήσει σημαντικά", δήλωσε ο προπονητής του Αστέρα Κώστας Κεραμιδάς.

Η Γιάννα Ρήγα έχει διαγράψει μία εξαιρετικά επιτυχημένη παρουσία στο γυναικείο μπάσκετ. Έχει φορέσει για πολλά χρόνια τη φανέλα της Εθνικής ομάδας, ενώ ήταν μέλος της ομάδας του Σπόρτιγκ η οποία είχε κατακτήσει οχτώ πρωταθλήματα κι επτά κύπελλα Ελλάδος, καθώς και διακρίσεις σε δύο Ευρωπαϊκά Final Four. Στο παρελθόν έχει συνεργαστεί από το πόστο της γενικής διευθύντριας και με τα Άνω Λιόσια.

"Είναι τιμή μου να συνεργαστώ με ένα τόσο ιστορικό σωματείο. Μαζί με τον Κώστα (Κεραμιδά) και όλους τους συνεργάτες θα προσπαθήσουμε να δημιουργήσουμε ένα ανταγωνιστικό σύνολο για τη νέα χρονιά", δήλωσε η Γιάννα Ρήγα.

Keywords
Τυχαία Θέματα