Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ | Παππουλής: "Στόχος η παραμονή"

Ο Ιπποκράτης Κω θα αγωνιστεί για πρώτη φορά στην ιστορία του στο πρωτάθλημα της Α1 Γυναικών και στόχος του δεν θα μπορούσε να ήταν άλλος από την παραμονή στην κατηγορία, σύμφωνα με τον Γιάννη Παππουλή.

Ο έμπειρος Κώος τεχνικός, ο οποίος θα είναι άμεσος συνεργάτης του Μιχάλη Καπλανίδη στον πάγκο της ομάδας και παράλληλα θα είναι και προπονητής στον Ηρακλή 2000, μίλησε για τη συμφωνία με τον Ιπποκράτη, χαρακτηρίζοντάς την ως μεγάλη πρόκρηση.

"Από την πρώτη στιγμή δέχθηκα την πρόταση-πρόκληση

του Ιπποκράτη για να βοηθήσω στο γυναικείο τμήμα. Δεν κρύβω ότι στην αρχή είχαμε μιλήσει με τον Μάκη Κανενόπουλο και στη συνέχεια με τον Μιχάλη Καπλανίδη, με τον οποίο θα συνεργαστούμε στον πάγκο του Ιπποκράτη. Για μένα η πρόκληση είναι πολύ μεγάλη και θα πρέπει να δουλέψουμε για να τα καταφέρουμε. Ο στόχος μας είναι να κλείσουμε όσο το δυνατόν νωρίτερα το ρόστερ μας, έτσι ώστε στις 20 Αυγούστου, που θα ξεκινήσει η προετοιμασία να έχουμε όλες τις αθλήτριες στη διάθεσή μας. Μέσα από την σκληρή δουλειά θα πρέπει να εκμεταλλευτούμε όλο το ρόστερ μας και όχι μόνο τις μετεγγραφές", δήλωσε αρχικά ο Γιάννης Παππουλής και πρόσθεσε.

"Ήδη κάνουμε προσεκτικές και επιλεκτικές κινήσεις, γιατί στην ομάδα πρέπει να έρθουν κορίτσια με διάθεσή να βοηθήσουν τον Ιπποκράτη. Ο στόχος μας δεν θα μπορούσε να είναι άλλος από την παραμονή στην Α1, στην οποία η ομάδα θα αγωνιστεί για πρώτη φορά στην ιστορία της. Η αλήθεια είναι ότι βλέπουμε μία θετική κίνηση από τον κόσμο για να μας βοηθήσει. Περιμένουμε τη βοήθεια των Κώων φιλάθλων, οι οποίοι θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν για πρώτη φορά παιχνίδια της Α1 Κατηγορίας Γυναικών. Θέλουμε γεμάτο το γήπεδο σε κάθε παιχνίδι, έτσι ώστε να δημιουργήσουμε μία δυνατή έδρα".

Πηγή: 12soccer.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα