Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ | Κεραμιδάς: "Ο Αστέρας είναι το σπίτι μου"

Ο Κώστας Κεραμιδάς μετά από μια εξαιρετικά επιτυχημένη σεζόν στον πάγκο του Αστέρα Εξαρχείων αποχαιρέτησε σαν φίλος την ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του στην Σουηδία για λογαριασμό της Σόλνα Βίνκινγκ.

Ο πρόεδρος του Αστέρα ΕΞαρχείων, Ανδρέας Μαζαράκης μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Ελληνα προπονητή και του ευχήθηκε κάθε επιτυχία στο νέο του ξεκίνημα. "Δεν βάζουμε τελεία σε μια σχέση που δεν ήταν μακροχρόνια, αλλά είχε βάθος και αμοιβαία εκτίμηση. Βάζουμε άνω τελεία και περιμένουμε τη στιγμή που θα ξανασμίξουν οι δρόμοι μας.

Ευχόμαστε στον Κώστα καλή επιτυχία, σημειώνοντας

πως νοερά θα είμαστε μαζί του σε κάθε αγώνα του στο σουηδικό πρωτάθλημα. Υπάρχει το συναίσθημα της λύπης γιατί δεν θα είναι μαζί μας, αναμεμειγμένο με χαρά γιατί ο Αστέρας έγινε το σκαλοπάτι για να κάνει το άλμα στην καριέρα του", ήταν τα όσα δήλωσε ο Ανδρεάς Μαζαράκης.

Από την πλευρά του ο Κώστας Κεραμιδάς δήλωσε: "Καθένας στη θέση μου θα ήταν ευτυχισμένος, όμως ταυτόχρονα νιώθω στεναχώρια που υποχρεωτικά αποχωρίζομαι τον Αστέρα, προσωπικά τον Αντρέα Μαζαράκη, όλους όσους δούλεψαν για να έχουμε μια σπουδαία χρονιά.


Θα μου λείψουν οι φίλαθλοι της ομάδας, που με αγκάλιασαν, που ήταν κοντά μας σε κάθε στιγμή. Θα τους έχω στην καρδιά μου κι όταν επιστρέψω στην Ελλάδα ο Αστέρας θα είναι η ομάδα που θα μιλήσω. Εδώ νιώθω ότι είναι το σπίτι μου".

Keywords
Τυχαία Θέματα