Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ | Κασάπογλου: "Μας έδεσε η ήττα από το Ελληνικό"

Ο Αθηναϊκός αντιμετωπίζει για την 9η αγωνιστική του πρωταθλήματος τον Αρη στη Θεσσαλονίκη (02/12) και όπως δήλωσε η Θάλεια Κασάπογλου, η ομάδα έχει αφήσει πίσω της την ήττα από το Ελληνικό, την προηγούμενη αγωνιστική και πλέον είναι πιο συγκεντρωμένη.

"Θεωρώ ότι ο Αρης είναι μια καλή ομάδα. Τα παιχνίδια όμως τα κάνουμε εμείς εύκολα ή δύσκολα. Αν εμείς είμαστε σε καλή μέρα, τότε δεν μας σταματάει κανείς,

αν όμως δεν είμαστε σε καλή μέρα τότε το ματς θα είναι δύσκολο. Πάντως ο Αρης είναι μια αξιόλογη ομάδα, αλλά εμείς δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα", είπε αρχικά η Θάλεια Κασάπογλου.

Η αναμέτρηση απέναντι στον Αρη θα είναι η πρώτη μετά από την ήττα του Αθηναϊκού από το Ελληνικό την προηγούμενη αγωνιστική και η Θάλεια Κασάπογλου δήλωσε: "Πλέον είμαστε πιο συγκεντρωμένες. Σίγουρα η ήττα μάς επηρέασε, αλλά μόλις κάναμε την πρώτη μας προπόνηση μετά το συγκεκριμένο ματς, την ξεχάσαμε. Είμαστε πιο συνειδητοποιημένες τώρα. Μια ήττα μπορεί να καταστρέψει μια ομάδα ή να την δέσει. Εμας η ήττα από το Ελληνικό μάς έδεσε".

Keywords
Τυχαία Θέματα