Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ | Καπουρνιώτης: "Θα παλέψουμε για τον στόχο μας"

Ο Ολυμπιακός Βόλου ηττήθηκε (82-67) από τον Ικαρο Καλλιθέας για την 18η αγωνιστική της Α1 Γυναικών, αλλά ο Μιχάλης Καπουρνιώτης έμεινε ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτριών του.

"Αντιμετωπίσαμε μία πάρα πολύ καλή ομάδα.Σ το πρώτο ημίχρονο παρουσιαστήκαμε λιγάκι αγχωμένοι,ίσως και απροετοίμαστοι. Δώσαμε βάση στις έμπειρες παίκτριες που έχουνε την Τζεγιαννάκη και την Ερβινγκ αλλά την ζημιά μας την έκαναν άλλες παίκτριες. Είχαμε προετοιμάσει κάποια πράγματα στην άμυνα τα οποία δεν μας βγήκαν.

Λόγω έλειψης ύψους αναγκαστήκαμε να παίξουμε συγκεκριμένο στυλ παιχνιδιού πιέζοντας σε όλο το γήπεδο. Αυτό στο τρίτο δεκάλεπτο μάς βγήκε καθώς μπήκαν και τα μακρινά σουτ και μειώσαμε το σκορ από 53-33 σε 53-51 με ένα σερί 18-0. Εκεί το πιστέψαμε, αλλά λίγο η κούραση, λίγο η έλειψη λύσεων(σ..σ κατέβηκαν με οχτώ παίκτριες λόγω προβλημάτων τραυματισμού) δεν μπορέσαμε να διεκδικήσουμε κάτι περισσότερο", δήλωσε αρχικά ο Μιχάλης Καπουρνιώτης στο superbasket.gr και στη συνέχεια πρόσθεσε:

"Ο στόχος από την αρχή της χρονιάς και με δεδομένο ότι φτιαχτήκαμε 3 μέρες πριν ξεκινήσει το πρωτάθλημα είναι να παρουσιαστούμε έτοιμοι να παλέψουμε όλα τα παιχίδια και ότι βγει. Πλην της Χαβαλέ και της Ζέρβα που έχουν εμπειρία από Α1 οι υπόλοιπες κάνουν υπερπροσπάθεια για να ανταποκριθούν. Δουλεύουμε πολύ σκληρά και δεν έχουμε σκοπό να τα παρατήσουμε.Γιατί όχι στα πλέι άουτ με λίγη τύχη να μη μείνουμε στην κατηγορία; Εχω εμπιστοσύνη στα κορίτσια και θα παλέψουμε για αυτό τον στόχο, παρά τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε".

Keywords
Τυχαία Θέματα