Α ΕΣΚΑΝΑ | Καβάσιλας: "Πίστεψαν στο πλάνο"

Για δεύτερη χρονιά η Ευρυάλη αγωνίζεται στην Α' ΕΣΚΑΝΑ Ανδρών. Πέρσι κατάφερε δύσκολα να σωθεί, όμως ευελπιστεί ότι φέτος τα πράγματα θα είναι καλύτερα.

Ο σύλλογος της Γλυφάδας εδώ και χρόνια δίνει ιδιαίτερο βάρος στις υποδομές της και κορυφαίο παράδειγμα αποτελεί ο Δημήτρης Σταμάτης, ο οποίος είναι από τα κορυφαία ταλέντα της ηλικίας του στην Ελλάδα. Ο τεχνικός της Ευρυάλης, Βαγγέλης Καβάσιλας μίλησε για όλα στην ιστοσελίδα του ΣΕΠΚ.

Αναλυτικά

όσα δήλωσε:

Για τη συνεργασία του με την Ευρυάλη...

"Πρόκειται για μία οικογενειακή ομάδα που πληρεί όλες τις προϋποθέσεις για να εργαστεί κάποιος. Οι άνθρωποι είναι πάντα κοντά μας και όποιο πρόβλημα υπάρχει λύνεται γιατί αγαπάνε την ομάδα τους. Οι πρόεδροι Στέλιος Μυλωνάς και Θόδωρος Μήτσου, ο έφορος Γιώργος Δημητρίου και η συνεργάτης μου και παιδί της ομάδας, Μαριάννα Αντωνοπούλου είναι πάντα δίπλα στην ομάδα και στο ρόλο που έχουν αναλάβει ανταποκρίνονται πλήρως.

Από εκεί και πέρα φέτος ευτυχίσαμε σε συνεργασία με τον Δήμο Γλυφάδας να έχουμε ένα γήπεδο στολίδι στη διάθεση μας. Το κλειστό "Οδυσσέας Παπαδόπουλος" που βρίσκεται στη περιοχή του Γκολφ έπειτα από πολλές προσπάθειες του υπεύθυνου αθλητισμού του Δήμου, Γιάννη Παραγιού, είναι πλέον στη διάθεση των ομάδων της περιοχής και εμείς έχουμε την ευτυχία να το χρησιμοποιούμε για τις προπονήσεις και τους εντός έδρας αγώνες μας".

Για τους στόχους που έχει στο φετινό πρωτάθλημα...

"Ο στόχος είναι να κάνουμε μία καλύτερη πορεία από πέρσι. Θέλουμε να σωθούμε πιο εύκολα και βλέποντας παιχνίδι με παιχνίδι να φτάσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται. Το έργο μας δεν είναι εύκολο, καθώς πρόκειται για ένα αρκετά δύσκολο πρωτάθλημα με πολλές ομάδες να έχουν τους ίδιους στόχους με εμάς. Αν εξαιρέσουμε 3-4 ομάδες που έχουν στόχους πρωταθλητισμού όλες οι άλλες βρίσκονται στο ίδιο επίπεδο κάτι που δημιουργεί μεγάλο ενδιαφέρον και ελκύει τον κόσμο. Είναι καλό για το μπάσκετ ότι βλέπουμε γεμάτα γήπεδα στις τοπικές κατηγορίες".

Για το παιχνίδι που έρχεται με τον Αρη Νικαίας...

"Είναι ένα παιχνίδι όπως όλα τα υπόλοιπα. Πάμε να διεκδικήσουμε τη νίκη. Το συγκεκριμένο ματς για εμάς δεν έχει κάτι ξεχωριστό θα είναι όπως όλα τα άλλα. Εμείς θα πάμε να παίξουμε το μπάσκετ που ξέρουμε και να διεκδικήσουμε τους δύο βαθμούς".

Για τη δουλειά που γίνεται στις υποδομές...

"Η Ευρυάλη είναι ένας σύλλογος οργανωμένος στις υποδομές του με οικογενειακές σχέσεις. Υπάρχει υπεύθυνος υποδομών, ο Γρηγόρης Τασσιόπουλος, υπάρχουν προπονητές που δουλεύουν με σκοπό την ανάπτυξη των αθλητών και τη στελέχωση της πρώτης ομάδας. Εδώ και πολλά χρόνια υπάρχει ένα πλάνο που ξεκινάει από πολύ χαμηλά. Οι άνθρωποι της διοίκησης πίστεψαν σε αυτό το πλάνο το στήριξαν και τώρα βλέπουν τα αποτελέσματα. Η σταθερή διοίκηση που υπάρχει, η οργάνωση και η διάθεση για δουλειά βοηθούν στη κατεύθυνση της παραγωγής παρά τα δύσκολα οικονομικά δεδομένα που υπάρχουν".

Keywords
Τυχαία Θέματα