Α ΕΣΚΑ | Τα Όσκαρ της 7ης αγωνιστικής

Τη Δευτέρα (25/11) ολοκληρώθηκε η 7η αγωνιστική της Α΄ΕΣΚΑ και το superbasket.gr σας παρουσιάζει τους πρωταγωνιστές, την καλύτερη πεντάδα, τον καλύτερο προπονητή αλλά και τον ήρωα της βραδιάς.

Καλύτερη πεντάδα

1. Γιώργος Ντόκος (Διαγόρας Δρυοπιδέων)

Εξαιρετική εμφάνιση από τον 24χρονο πλέι μέικερ στο ματς του Διαγόρα με τον Αργοναύτη. Η ομάδα του Γιάννη Παύλου είχε εύκολο έργο με τον Ντόκο να

τελειώνει την αναμέτρηση με 13 πόντους και 3 ριμπάουντ ενώ ο 24χρονος πλέι μέικερ έδωσε αρκετές ασίστ και οργάνωσε σωστά το παιχνίδι της ομάδας του.

2. Φανούρης Τασιόπουλος (Προμηθέας)

Ο 30χρονος φόργουορντ του Προμηθέα ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής στη νίκη της ομάδας του επί των Αγίων Αναργύρων στο ντέρμπι της 7ης αγωνιστικής. Ο Τασιόπουλος τελείωσε το παιχνίδι με 32 πόντους με 4 τρίποντα και οδήγησε την παρέα του στη νίκη με 89-72.

3. Δημήτρης Μπίτσικας (Απόλλων)

Αλλαξε τη ροή του αγώνα στο τρίτο δεκάλεπτο και έβαλε τον Απόλλωνα μπροστά. Πέτυχε τους 16 από τους 22 πόντους του σε αυτό το σημείο του αγώνα και οι γηπεδούχοι δεν ξανάχασαν το προβάδισμα. Ο έμπειρος φόργουορντ κάνει φοβερή σεζόν και οδηγεί και του ασφαλούς την ομάδα του Δεσποτάκη.

4. Αναστασόπουλος (Αναγέννηση Πετράλώνων)

Ο φόργουορντ της Αναγέννησης Πετραλώνων ήταν εξαιρετικός στο παιχνίδι με το Μαρκόπουλο το οποίο τελείωσε με 24 πόντους και 2 τρίποντα βοηθόντας έτσι την ομάδα του να φτάσει στη νίκη με 66-59.

5. Παναγιώτης Μαντάς (Ηλιούπολη)

Ο 21χρονος σέντερ της Ηλιούπολης κυριάρχησε στις δύο ρακέτες στο ματς με το Ζωγράφου και βοήθησε την Ηλιούπολη να φτάσει στη νίκη με 62-56. Ο νεαρός σέντερ τελείωσε το ματς με 19 πόντους.

MVP

Φανούρης Τασσιόπουλος - Δημήτρης Μπίτσικας

HERO OF THE NIGHT

Αλέξης Καραθανασόπουλος (Προμηθέας)

Ο Αλέξης Καραθανασόπουλος ήταν ο ήρωας της βραδιάς γιατί όχι μόνο πέτυχε 18 πόντους στο ματς του Προμηθέα με τους Αγίους Αναργύρους, αλλά επειδή στο τρίτο δεκάλεπτο ο σουτινγκ γκαρντ του Προμηθέα ήταν αυτός που έκανε την ανατροπή ανοίγοντας χώρους και για να εκτελέσει ο Τασιόπουλος ενώ κράτησε στο μηδέν σε εκείνο το διάστημα τον Δρακόπουλο των Αγιών που είχε κάνει μέχρι εκείνη τη στιγμή όλη την ζημιά στους γηπεδούχους.

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ

Μάριος Δεσποτάκης (Απόλλωνας)

Ο Απόλλωνας εκεί που πάλευε να εξασφαλίσει την παραμονή του στην κατηγορία όσο το δυνατόν πιο γρήγορα, αρχίζει σιγά-σιγά να κοιτάζει προς τα πλέι οφ. Η ομάδα του Μάριου Δεσποτάκη μετράει τρεις συνεχόμενες νίκες και περιμένει να δει εάν θα τις κάνει τέσσερις αφού εκκρεμεί το παιχνίδι με τον Προμηθέα.

Keywords
Τυχαία Θέματα