Α ΕΣΚΑ | Ενεζλης: "Εχω τρέλα τον κόσμο του Σπόρτιγκ"

Με νίκη ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του στο πρωτάθλημα της Α' ΕΣΚΑ, ο Σπόρτιγκ και ο Αντώνης Ενεζλης τονίζει ότι θεωρεί την ομάδα του φαβορί σε όλα τα ματς και εξηγεί στο superbasket.gr ότι επέστρεψε στα Πατήσια γιατί έχει τρέλα με τους φιλάθλους.

O Σπορτιγκ επικράτησε του Αρη Πετρούπολης με 76-55 για την πρώτη αγωνιστική της Α' ΕΣΚΑ και το superbasket.gr

βρέθηκε στο γήπεδο και συνομίλησε με τον παίκτη των νικητών, Αντώνη Ενεζλη.

-Ξεκινήσατε το πρωτάθλημα με το "δεξί", μπροστά στον κόσμο σας. Που κρίθηκε το παιχνίδι απέναντι στον Άρη Πετρούπολης;

"Είχαμε δουλέψει, προετοιμαζόμασταν αρκετό καιρό για αυτόν τον αγώνα. Γνωρίζαμε τον αντίπαλό μας και από το Κύπελλο. Μας βγήκαν τα πράγματα μέσα στο γήπεδο όπως θέλαμε, κρατήσαμε την άμυνά μας και δεν δεχθήκαμε πολλούς πόντους. Η επίθεση λειτούργησε σωστά και ήρθε αυτή η νίκη".
-Νικήσατε μία ομάδα η οποία είναι καλά δουλεμένη τα τελευταία χρόνια, με τον ίδιο προπονητή και ένα βασικό κορμό παιχτών, η οποία από πολλούς έχει χαρακτηριστεί ως ένα από τα φετινά φαβορί για άνοδο. Αυτό το αποτέλεσμα προμηνύει μια καλή συνέχεια για την ομάδα του Σπόρτιγκ;

"Είναι πολύ νωρίς να συζητάμε για τέτοια πράγματα, μόλις ξεκίνησε το πρωτάθλημα και ο δρόμος θα είναι μεγάλος. Πρέπει να δούμε και τις υπόλοιπες ομάδες. Ο Άρης Πετρούπολης έχει παιδιά τα οποία έχουν παίξει και σε πιο πάνω κατηγορίες και φάνηκε ότι είναι δουλεμένη ομάδα. Εμείς πάμε παιχνίδι με παιχνίδι και βλέπουμε. Ο αρχικός μας στόχος είναι η είσοδος στα πλέι-οφ και από εκεί και πέρα ότι προκύψει. Δεν γνωρίζουμε πολλά πράγματα για τις άλλες ομάδες τις κατηγορίας και εμείς είμαστε μία ομάδα που αλλιώς είχαμε ξεκινήσει και αλλιώς καταλήξαμε. Πλέον θεωρώ ότι είμαστε πλήρεις, το βγάζουμε στο γήπεδο και όσο είμαστε μία καλή παρέα, θα πάμε αρκετά καλά".

-Επέστρεψες στην ομάδα έπειτα από τέσσερα χρόνια. Τι σε έκανε να πάρεις αυτή την απόφαση;

"Θεωρώ ότι είμαι Πατησιώτης. Έχω τρέλα με τον κόσμο του "Sporting Club 1991", τα παιδιά με σεβάστηκαν τον τελευταίο μου χρόνο εδώ (σ.σ. πριν τέσσερα χρόνια), πέρασα τόσο ωραία που δεν το συγκρίνω με τίποτα. Ήθελα να πάω σε μία ομάδα στην οποία να αισθάνομαι καλά και η μοναδική ομάδα που με κάνει να αισθάνομαι έτσι είναι ο Σπόρτιγκ και το "Sporting Club 1991" το οποίο έχει κάνει τόσα για αυτήν την ομάδα".

-Με την ομάδα που υπάρχει φέτος και το υλικό που έχει δημιουργηθεί, μπορούμε να περιμένουμε ενδεχόμενη επιστροφή στις μεγάλες κατηγορίες;

"Όλες οι ομάδες διεκδικούν την άνοδο. Εμένα μου αρέσει ο πρωταθλητισμός, θεωρώ πως έχουμε ομάδα για να το διεκδικήσουμε αυτό, αλλά πιστεύω πως θα ήταν πολύ καλύτερα να μείνουμε πιο χαλαροί και να μην βιαζόμαστε. Πλάνο μας ήταν να στηθεί μία ομάδα στον Σπόρτιγκ, μετά να γίνουμε παρέα και ό,τι προκύψει και θέλω να μείνω σε αυτό".

-Θα ήθελες να στείλεις κάποιο μήνυμα στον κόσμο της ομάδας;

"Αυτό που ζητούν από την ομάδα να δουν φέτος, θα δουν. Γιατί γνωρίζουμε τι είναι η φανέλα
Keywords
Τυχαία Θέματα