SPY | Οι Τούρκοι θέλουν να ψωνίσουν από Ολυμπιακό

Η επόμενη μέρα του Παναθηναϊκού είναι αρκετά δύσκολη γιατί εκτός από την απώλεια των σκήπτρων στο ελληνικό και το ευρωπαϊκό μπάσκετ η ομάδα θα πρέπει να χτιστεί από την αρχή με μεγάλες δυσκολίες. Μη νομίζετε όμως ότι δυσκολίες δεν υπάρχουν και στο λιμάνι παρά την κατάκτηση της Ευρωλίγκα και του ελληνικού πρωταθλήματος.

Όλοι θεωρούν ότι η παραμονή του Ντούσαν Ίβκοβιτς στο λιμάνι είναι σίγουρη, αλλά οι Τούρκοι έχουν διαφορετική άποψη. Ο μάνατζερ του Σέρβου έχει ήδη μιλήσει

με τη Φενέρμπαχτσε και ο «Σοφός» είναι ψηλά στη λίστα τους. Δεν είναι όμως μόνο στο στόχαστρο της Φενέρ αλλά και της Εφές!

Η νυν ομάδα του Ηλία Ζούρου δεν θέλει μόνο τον προπονητή του Ολυμπιακού αλλά και τον παίκτη με τη μεγαλύτερη πρόοδο και μεγάλο πρωταγωνιστή του τελικού του Φάιναλ Φορ. Ο Γιώργος Πρίντεζης είναι από τα πρώτα ονόματα στη λίστα των Τούρκων αλλά σ’ αυτή την περίπτωση πολλά θα εξαρτηθούν από την πρόταση του Ολυμπιακού και τα θέλω του «Πριντ».

Δεύτερο μίνι σήριαλ στο λιμάνι θα είναι αυτό του Κώστα Σλούκα. Με τον διεθνή γκαρντ έγιναν επαφές πριν από μήνες, αλλά ως και σήμερα δεν έχει υπάρξει νέα επικοινωνία. Προφανώς και θα γίνει μέσα στην εβδομάδα κι αφού πρώτα γίνει μια κουβέντα με τον Ίβκοβιτς. Απ’ αυτή την κουβέντα θα εξαρτηθεί και το μέλλον των Λο και Ντόρσεϊ, αλλά και των Κέσελ και Γκετσεβίτσιους γιατί οι Χάινς και Άντιτς είναι σίγουροι για τη νέα σεζόν.

Keywords
Τυχαία Θέματα