SPY | Ο Ζόριτς, ο Λάμπε και ο Κλέιζα...

Η ΤΣΣΚΑ κτυπάει παντού και ο κατάσκοπος έμαθε το νέο στόχο της, που σαφώς βάζει νέα δεδομένα στο μεταγραφικό παζάρι.

Πρόκειται για έναν σέντερ που τα τελευταία χρόνια έχει κάνει αλματώδη πρόοδο στην καριέρα του, έστω κι αν η ομάδα του δεν έχει καταφέρει να κάνει το παραπάνω βήμα που ψάχνει.

Οπως έμαθα, λοιπόν, ο Ετορε Μεσίνα θέλει να πάρει στη Μόσχα τον Λούκα Ζόριτς, που τα τελευταία χρόνια έπαιζε στην Μάλαγα. Ο Κροάτης είναι

από τους καλύτερους παίκτες με "πλάτη" στην Ευρώπη και η ΤΣΣΚΑ θέλει να τον αποκτήσει. Κάτι που αν συμβεί, σημαίνει ότι δεν χωράει στην ομάδα ο Νέναντ Κρστιτς, σέντερ με τα ίδια χαρακτηριστικά, σαφώς πιο ακριβός και το κυριότερο... αποτυχημένος στο πέρασμά του στην ΤΣΣΚΑ.

Θα παραμείνω στην αγορά των ψηλών, που είναι και η πλέον σημαντική και ακριβή. Η ΤΣΣΚΑ θα αφήσει τον Ζόραν Ερτσεγκ, ο οποίος δεν έκανε τη δουλειά που ήθελε ο Μεσίνα. Ο παλιός πάουερ φόργουορντ του Ολυμπιακού ετοιμάζεται να γυρίσει στην Τουρκία και την Γαλατά.

Η Γαλατά έχει βάλει στο μάτι και τον Πολωνό Ματίας Λάμπε, αλλά δύσκολα θα τα καταφέρει, αφού ως γνωστόν ο Χουάν Κερεχέτα, ο πρόεδρος της Λαμποράλ Κούτσα, ζητάει του κόσμου τα λεφτά. Η ίδια ομάδα προχωράει τις συζητήσεις της και με τον Λίνας Κλέιζα, ενώ ετοιμάζεται και για ένα μεγάλο μπαπ, που όμως το κρατάει μυστικό.

Αυτά για σήμερα... Σύντομα θα έχουμε κι άλλα "καυτά" νέα.

Keywords
Τυχαία Θέματα