N’JOY UNI-Basket | Στο βάθος προημιτελικά!

Η Φάση των 32 του N’JOY UNI-Basket 8 έχει ολοκληρωθεί ενώ πολλά παιχνίδια και της φάσης των 16 βρίσκονται σε εξέλιξη.

Παράλληλα η φάση των 16 του κυπέλλου κοντεύει και αυτή να ολοκληρωθεί. Όσο πλησιάζουμε στο τέλος τόσο δυναμώνουν ακόμα περισσότερο και οι αναμετρήσεις των ομάδων με πολλά μεγάλα ονόματα να λάμπουν στο παρκέ και να τα δίνουν όλα για να φτάσουν στον Τελικό ο οποίος θα είναι πραγματικό show, όπως και να έχει! Άλλωστε σας το έχουμε υποσχεθεί και εμείς πάντα κρατάμε τις υποσχέσεις μας, για το λόγο αυτό μην κανονίσετε τίποτα για τις 8 Ιουλίου!

Ας δούμε όμως μερικά

αποτελέσματα από την φάση των 32 του πρωταθλήματος: οι Over the river ξεπέρασαν τους 100 πόντους στο παιχνίδι τους με τους Βαρέσαμε διάλυση IIσημειώνοντας τελικό σκορ 115-92 με τους πρώτους να προκρίνονται στην επόμενη φάση. Οι Wοrmballs δεν κατάφεραν να κρατήσουν το ρυθμό τους και στα 40 λεπτά και έχασαν από τα Σταφύλια 78-88, ενώ οι Shake n’ Bake κατάφεραν να νικήσουν μια πολλά υποσχόμενη ομάδα τους Various artists, όχι βέβαια και με μεγάλη διαφορά, και πήραν την πρόκριση για τους 16 (81-78). Ο Τσουρουκαϊκός έχασε από τους CSKA vodkas 64-79, σε αντίθεση με τα Παλτά που βγήκαν νικητές από την αναμέτρηση τους με τους Πελασγούς σημειώνοντας στο ταμπλό 77-61. Αυτά ήταν μερικά από τα αποτελέσματα της εβδομάδας. Θα επανέλθουμε από την επόμενη εβδομάδα με τα πιο καυτά νέα της σεζόν!

Κι ας μην ξεχνάμε πως συντόμως, ο μεγάλος χορηγός της διοργάνωσης το N’JOY θα ξεδιψάσει ολόκληρο το κοινό της με άφθονο σοκολατούχο γάλα όπως κάνει κάθε χρόνο σε κάποια από τα πιο απολαυστικά (για τους παίχτες) στιγμιότυπα της σεζόν!

Η διοργάνωση περικλείει στη μεγάλη παρέα της το μεγαλύτερο ελληνικό deal site εκδρομών, το οποίος ήρθε για να μας ταξιδέψει: Το www.ekdromi.gr το οποίο προσφέρει φανταστικές προσφορές για αποδράσεις και εκδρομές σε εκπληκτικά καταλύματα σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της Ελλάδας θα στείλει τους πρωταθλητές σε υπέροχους προορισμούς.

Το RED BULL συνεχίζει και δίνει φτερά για 3η συνεχόμενη σεζόν! Δεν χρειάζεται πολλά λόγια για να περιγράψουμε τι σημαίνει Red Bull για ένα φοιτητή... Απλή απογείωση!

Ο χορηγός εκπαίδευσης ΙΕΚ ΞΥΝΗ δίνει στους νικητές από μία μεγάλη υποτροφία και έτσι από πέρσι απέκτησε μία ξεχωριστή θέση στο πάνθεον των χορηγών του N’JOY UNI-Basket αλλά και στις καρδιές των φοιτητών.

Keywords
Τυχαία Θέματα