N’JOY UNI-Basket | Σκορ ...για ειδική παραγγελία στους πίνακες!

Η 5η αγωνιστική του 8ου N’JOY UNI-Basket ολοκληρώθηκε και το μόνο που απομένει είναι οι ομάδες να ολοκληρώσουν τυχόν αναβολές που είχαν κατά την διάρκεια της Α Φάσης και να γνωρίζουμε έτσι ποιες ομάδες θα ακολουθήσουν το στόχο του Πρωταθλήματος και ποιες αυτόν του Κυπέλλου. Πολύ δυνατά παιχνίδια λαμβάνουν χώρα το τελευταίο χρονικό διάστημα παρ’ό,τι ακόμα βρισκόμαστε στην Α Φάση σε όλα τα κλειστά του Δήμου Καλλιθέας, του οποίου ο Οργανισμός Παιδικής Αγωγής και Άθλησης έχει παραχωρήσει μέσω της αιγίδας στην μεγαλύτερη μπασκετική διοργάνωση του είδους.

Ας δούμε όμως πως πήγαν κάποιες

από τις ομάδες την εβδομάδα που μας πέρασε: Oι Milwaukee Sucks νίκησαν μόνο με τρεις πόντους διαφορά την ομάδα Kaladiakos 98-95, ενώ οι Ten δεν κατάφεραν να σκοράρουν στην τελευταία τους επίθεση ώστε να πάρουν την νίκη εναντίον της ομάδας Παρτουζάν με αποτέλεσμα να χάσουν 69-70. Εντυπωσιακό αποτέλεσμα για τις Παραλίες όπου ήταν ...ασυγκράτητες στο παιχνίδι εναντίον των Koukaki City Thunder και να φτάνουν τους 132 πόντους με περισσότερα από 25 εύστοχα τρίποντα. Κοντά στη νίκη έφτασαν και οι Acid χωρίς όμως να τα καταφέρουν, χάνοντας από την ομάδα Made it 50-52. Οι Adi Guys ξεπέρασαν τον εαυτό τους και έβαζαν το ένα τρίποντο μετά το άλλο. Συνολικά μπήκαν …35 τρίποντα νούμερο αντάξιο ενός NBA παιχνιδιού όπως και το συνολικό σκορ 146-94 που αποτελεί ένα από τα 5 υψηλότερα σκορ στην ιστορία της διοργάνωσης. Τέλος οι Νταμάριανς έχασαν από την ομάδα Παλτά 55-112, ενώ οι McNuggets νίκησαν τους Warmballs 78-67.

Μέσα σε όλα αυτά ετοιμάζεται και το RED BULL να δροσίσει κόσμο! Τα ψυγεία του έχουν αρχίσει και γεμίζουν και το πιο δημοφιλές energy drink του κόσμου γίνεται και πάλι η πρώτη επιλογή στις αναζητήσεις των παιχτών. Η σχέση πάθους που χτίζει η Red Bull με το N’JOY UNI-League σε όλα τα αθλήματα είναι παραπάνω από πραγματικότητα και αυτό είναι κάτι που θα συνεχίσει να χτίζεται αρκετά ακόμα χρόνια. Νέος χορηγός στην φετινή διοργάνωση αποτελεί το www.ekdromi.gr το οποίο μας ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα και κυρίως ταξιδεύει τις ομάδες που θα κατακτήσουν την πρωτιά μέσα από την δωροθεσία του. Σε συνεργασία με το ekdromi.gr, δύο από τα top καταλύμματα που θα φιλοξενήσουν κάποιους από τους νικητές είναι στην Κέρκυρα το www.palomablanca.gr και στο Ναύπλιο το www.amfitriti-pension.gr.

Θυμίζουμε ότι οι παίχτες της νικήτριας ομάδας θα σταλούν από το ekdromi.gr σε διαφορετικούς προορισμούς και παράλληλα σε υπέροχα καταλύματα. Τέλος ο χορηγός εκπαίδευσης ΙΕΚ ΞΥΝΗ δίνει στους νικητές από μία μεγάλη υποτροφία και έτσι από πέρσι απέκτησε μία ξεχωριστή θέση στο πάνθεον των χορηγών του N’JOY UNI-Basket αλλά και στις καρδιές των φοιτητών.

Keywords
Τυχαία Θέματα