NBA | Βόγκελ: "Δεν γίνεται να κάνουμε 20 λάθη..."

Οι Πέισερς έφτασαν μία "ανάσα" από την "άλωση" του Μαϊάμι και το μπρέικ στον πρώτο τελικό της Ανατολής, ωστόσο ο Φρανκ Βόγκελ -πιθανόν και επηρεασμένος από το αποτέλεσμα και τον τρόπο της ήττας- παρουσιάστηκε... ανικανοποίητος από την ομάδα του, κάνοντας βέβαια μία... εξαίρεση για τον Πολ Τζορτζ!

"Για να κερδίσεις το Μαϊάμι πρέπει να κάνεις σχεδόν το τέλειο παιχνίδι. Δεν γίνεται να κάνουμε 20 λάθη και να χάνουμε 16 αμυντικά ριμπάουντ...", υπογράμμισε με νόημα ο ταλαντούχος τεχνικός, που την αναμόρφωση της Ιντιάνα -από την προηγούμενη σεζόν- εν πολλοίς την πιστώνεται

ο ίδιος.

Ωστόσο, ο Βόγκελ δεν ξέχασε τον πρώτο σκόρερ των Πέισερς στον πρώτο τελικό, τον -εξαιρετικό για ακόμη ένα ματς- Πολ Τζορτζ (27π.) τον οποίο και εκθείασε: "Είπα στον Τζορτζ να ξεχάσει την τελευταία φάση (σ.σ. ο Τζέιμς πέτυχε για τους Χιτ το νικητήριο καλάθι στην εκπνοή). Κοίταξε στα μάτια τον ΛεΜπρον, έναν από τους καλύτερους παίκτες όλων των εποχών, ενώ πέτυχε και το ένα μεγάλο σουτ μετά το άλλο, τόσο στην κανονική διάρκεια του αγώνα όσο και στην παράταση. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι βρίσκεται μόλις στην τρίτη του χρονιά στη λίγκα και έχει ήδη κάνει τεράστια βήματα μπροστά στην εξέλιξή του".

Keywords
Τυχαία Θέματα