NBA | Τζέιμς: "Θέλω να μεγιστοποιήσω το ταλέντο μου"

Ο ΛεΜπρον Τζέιμς θα αναδειχθεί για τέταρτη φορά την τελευταία πενταετία ως ο πολυτιμότερος παίκτης για την κανονική διάρκεια του ΝΒΑ, μπαίνοντας έτσι σε ένα πολύ κλειστό κλαμπ παικτών που το έχουν καταφέρει αυτό. Ο ίδιος όμως δείχνει χαλαρός και συνειδητοποιημένος ότι εχθρός του καλού, είναι το καλύτερο.

"Δεν ξέρω ποιο είναι το ταβάνι μου και δεν σταματώ να προσπαθώ να βελτιώσω το παιχνίδι μου. Θέλω να μεγιστοποιήσω το ταλέντο που έχω", δήλωσε ο 28χρονος σούπερ σταρ.

Πλέον

ανήκει μαζί με τους Τζαμπάρ, Τζόρνταν, Ράσελ και Τσάμπερλεϊν σε ένα γκρουπ παικτών που έχουν κατακτήσει τουλάχιστον τέσσερις φορές τη συγκεκριμένο διάκριση. "Ξέρω καλά την ιστορία του παιχνιδιού και ότι αυτοί οι παίκτες άνοιξαν το δρόμο για μένα και όλους τους υπόλοιπους", τόνισε.

Όσο για το μέλλον του στο ΝΒΑ, είπε: "Ποιος δεν θα ήθελε να συνεχίσει να παίζει στο ΝΒΑ μέχρι τα 35 του ή και περισσότερο; Όλοι θα το ήθελαν, αλλά η υγεία είναι πάντα το πιο σημαντικό πράγμα".

Από τη πλευρά των συμπαικτών του, ο έτερος σούπερ σταρ των Χιτ, Ντουέιν Ουέιντ δήλωσε: "Δεν επαναπαύεται στο μεγαλείο του και το βλέπετε αυτό. Συνεχίζει να δουλεύει και αυτό τον κάνει σπουδαίο. Δεν αφήνει τίποτα στην τύχη".

Keywords
Τυχαία Θέματα