NBA | «Τρελαίνουν» κόσμο οι Σίξερς

Η δράση στο ΝΒΑ ξεκίνησε και μέχρι στιγμής εκείνοι που κλέβουν την παράσταση δεν είναι οι πρωταθλητές Μαϊάμι Χιτ του «Βασιλιά» ΛεΜπρόν Τζέιμς, αλλά οι Φιλαδέλφεια Σίξερς του... πιτσιρικά Μάικλ Καρτερ–Ουίλιαμς

Ο rookie των Σίξερς (μ.ο 20,7 π., 4,7 ρ., 9 ασ., 3, 25 κλ.) έβαλε από τώρα το όνομά του στην λίστα των υποψηφίων για τον καλύτερο πρωτοεμφανιζόμενο της χρονιάς, ενώ στην αντίπερα όχθη του Ατλαντικού δεν είναι λίγα τα Μ.Μ.Ε.

που προσπαθούν να εξγήσουν πώς η ομάδα της Φιλαδέλφεια έχει κάνει το τρία στα τρία, χωρίς να βγάζουν συμπέρασμα.

Το ρόστερ των Σίξερς δεν… γεμίζει το μάτι , πολλοί παίκτες τους κυριολεκτικά δεν γνωρίζουν τι τους ξημερώνει (π.χ Τέρνερ και Γιανγκ), ο Μπρετ Μπράουν ανέλαβε το «τιμόνι» τους σχεδόν την τελευταία στιγμή και διανύει την πρώτη του χρονιά στο μαγικό κόσμο ως head coach, ενώ η σεζόν που διανύουμε χαρακτηρίζεται από τους Σίξερς ως μεταβατική. Υπολογίστε και την καθήλωση μέχρι νεοτέρας του Νέρλενς Νοέλ – για τον οποίο οι Σίξερς έδωσαν στους Πέλικανς τον Τζρου Χόλιντεϊ - στα «πιτς» και θα καταλάβατε γιατί η ομάδα της Φιλαδέλφεια έχει κερδίσει τις εντυπώσεις.

Το πρώτο… μπαμ από τους Σίξερς –οι οποίοι είχαν επτά χρόνια να ξεκινήσουν κάνοντας το τρία στα τρία - έγινε με τη νίκη (114-110) τους επί των Χιτ, σε ένα ματς, όμως, που δεν γινόταν να χάσουν. Λίγες ώρες πριν από το τζάμπολ του ο Αλεν Αϊβερσον είχε ανακοινώσει κι επίσημα την απόσυρσή του από την ενεργό δράση . Η αγαπημένη του ομάδα του δεν γινόταν να μην νικήσει και υπό το βλέμμα του «Answer» υπέταξε τους πρωταθλητές. Ακολούθησε το διπλό (102-109) επί των Ουίζαρντς, οι οποίοι στοχεύουν τα πλέι οφ ενώ σειρά πήραν οι Μπουλς (107-104).

Το δείγμα από τον μαγικό κόσμο μέχρι στιγμής είναι από μικρό ως ελάχιστο και ασφαλή συμπεράσματα δεν μπορούν ακόμα να βγουν. Είναι πολύ πιθανόν οι Σίξερς να… ξεφουσκώσουν – δεχόμενοι πάντα πως έχουν προλάβει να «φουσκώσουν» - αλλά αυτό δεν αλλάζει το γεγονός πως στην εκκίνηση του φετινού πρωταθλήματος έχουν κερδίσει αντιπάλους κι εντυπώσεις.

Keywords
Τυχαία Θέματα