NBA | Το παλεύουν για... συνύπαρξη Πολ και Χάουαρντ!

"Καυτό" αναμένεται το μεταγραφικό παζάρι του καλοκαιριού στην άλλη άκρη του Ατλαντικού, καθώς δύο από τους κορυφαίους παίκτες του μαγικού πλανήτη από την 1η του Ιούλη θα κυκλοφορούν ελεύθεροι.

Και φυσικά, ο λόγος για τον Κρις Πολ και τον Ντουάιτ Χάουαρντ! Τα συμβόλαια των δύο σούπερ σταρ με τις ομάδες τους λήγουν και από την 1η Ιουλίου θα είναι ελεύθεροι να αναζητήσουν μια καλύτερη συμφωνία. Ο Πολ μένει ελεύθερος από τους Κλίπερς και ο Χάουαρντ από τους Λέικερς. Έντονη επιθυμία

αμφοτέρων είναι να συνυπάρξουν του χρόνου στον ίδιο οργανισμό, γι αυτό το λόγο βρίσκονται σε διαρκή επικοινωνία, σύμφωνα με το ESPN!

Το ρεπορτάζ αμερικανικού ειδησεογραφικού δικτύου αναφέρει ότι οι δυο τους εξετάζουν σοβαρά το ενδεχόμενο να αγωνίζονται ως συμπαίκτης τη νέα περίοδο και έχουν ανοίξει δίαυλο επικοινωνίας, ώστε να ζυγίσουν τα πράγματα και να αξιολογήσουν όλα τα ενδεχόμενα.

Αξίζει να τονίσουμε σε αυτό το σημείο ότι οι Χοκς είναι η μοναδική ομάδα που έχει τη δυνατότητα να προσφέρει το μέγιστο συμβόλαιο σε "CP3" και "Σούπερμαν". Η Ατλάντα είναι η γενέτειρα του αστέρα των Λέικερς και αυτό ίσως παίξει το ρόλο του στην τελική απόφαση που θα πάρει ο Αμερικανός σέντερ.

Keywords
Τυχαία Θέματα