NBA | Το εξαιρετικό transition game των Χιτ (video)

Οι Χιτ κέρδισαν 95-88 τους Σπερς στον έβδομο και τελευταίο τελικό και κατέκτησαν το Πρωτάθλημα στο NBA, με τους παίκτες του Έρικ Σπόελστρα να προσφέρουν όμορφο θέαμα σε πολλά σημεία της αναμέτρησης.

Η ομάδα του Μαϊάμι αποτελείται από παίκτες που τους αρέσει το γρήγορο και θεαματικό μπάσκετ, με μπροστάρηδες φυσικά τους ΛεΜπρον Τζέιμς και Ντουέιν Ουέιντ. Οι δυο τους συνεργάστηκαν υπέροχα στην τρίτη περίοδο, με τον τελευταίο να καρφώνει με τα δύο χέρια στο καλάθι των Σπερς, στον αιφνιδιασμό, από την έξοχη πάσα του "Βασιλιά".

Όλα ξεκίνησαν, πάντως, από έναν παίκτη που δεν είναι σούπερ σταρ, αλλά εξαιρετικός ρολίστας. Ένας από τους πολλούς που διαθέτουν οι Πρωταθλητές.

Ο 33χρονος φόργουορντ/γκαρντ έτρεξε να προλάβει τον αιφνιδιασμό των Σπερς, διάβασε την πάσα του Ντάνι Γκριν και έκλεψε την μπάλα. Στη συνέχεια ενήργησε άψογα. Σήκωσε κεφάλι και πάσαρε στον Τζέιμς, που βρισκόταν στο κέντρο του γηπέδου. Με τη σειρά του, ο MVP είδε με τη μία τον Ουέιντ, του πέταξε την μπάλα και ο "Flash" δεν είχε κανένα πρόβλημα να τελειώσει εντυπωσιακά τη φάση, με ένα δυνατό κάρφωμα.

Εξαιρετικό transition game, λοιπόν, από τους μάστερ του είδους, Μαϊάμι Χιτ!

Απολαύστε το:

Keywords
Τυχαία Θέματα