NBA | Τι τρέχει με τον Αμάρε;

Ο Αμάρε Στούντεμαϊρ μπαίνει στον τέταρτο χρόνο του πενταετούς -όχι πλήρως εγγυημένου- συμβολαίου του με τους Νικς, που θα του αποφέρει συνολικά 100 εκατομμύρια δολάρια, ωστόσο είναι άγνωστο σε τι κατάσταση θα παρουσιαστεί την ερχόμενη περίοδο καθώς οι τραυματισμοί δεν τον αφήνουν σε ησυχία.

Ο 31χρονος φόργουορντ/σέντερ (2,11μ.) «βγάζει» συνεχώς προβλήματα με τα γόνατά του και η καριέρα του έχει πάρει την κάτω βόλτα. Ένα… περίεργο περιστατικό πάντως έρχεται να ταράξει τα «νερά» στη Νέα Υόρκη, σχετικά

με το «κεφάλαιο» Αμάρε Στούντεμαϊρ. Τι συνέβη; Όπως αποκαλύπτει η «nydailynews.com», ο Αμερικανός άσος φέρεται να πέρασε ξανά την πόρτα του χειρουργείου. Ωστόσο, αυτή τη φορά το έκανε κρυφά, καθώς υποβλήθηκε σε μυστική επέμβαση στο γόνατο (η τρίτη του σε ένα χρόνο). Συγκεκριμένα, με βάση το δημοσίευμα, το νούμερο 9 του ντραφτ το 2002 (επιλογή των Φοίνιξ Σανς) έκανε καθαρισμό στο ταλαιπωρημένο του γόνατο, κάτι που πάντως δεν θεωρείται ανησυχητικό. Αυτό, όμως, που προβληματίζει τον κόσμο της ομάδας του «Μεγάλου Μήλου» είναι το ιατρικό ιστορικό του πολύπειρου «ψηλού» και κατ’ επέκταση σε τι κατάσταση θα εμφανιστεί τη νέα σεζόν.

Πέρσι, ο Στούντεμαϊρ έπαιξε σε μόλις 29 αγώνες της κανονικής περιόδου «χτυπημένος» από τους τραυματισμούς, μετρώντας 14,2 πόντους και 5 ριμπάουντ σε 23,5 λεπτά ανά παιχνίδι, ενώ στα πλέι οφ είχε 3,8 πόντους και 2,3 «σκουπίδια» σε 4 ματς με 8,3 λεπτά κατά μέσο όρο.

Για να δούμε. Θα επιστρέψει -επιτέλους- υγιής ο έξι φορές All Star ή θα βιώσει ακόμα μία τραυματική χρονιά;

Keywords
Τυχαία Θέματα