NBA | Θηρίο στο κλουβί ο Λίν!

Αποτέλεσε αναμφίβολα την ευχάριστη έκπληξη του φετινού πρωταθλήματος στο μαγικό κόσμο, καθώς εντελώς ξαφνικά έλαμψε το... αστέρι του και μπήκε για τα καλά στην μπασκετική ζωή μας με τα κατορθώματά του... Ωστόσο, η μοίρα του έπαιξε άσχημο παιχνίδι, αλλά αυτός δεν φαίνεται διατεθειμένος να το βάλει τόσο εύκολα κάτω!

Ο λόγος για τον Τζέρεμι Λιν, ο οποίος πριν από λίγες ημέρες υποβλήθηκε σε επιτυχημένη εγχείριση στο αριστερό του γόνατο μετά τη μερική ρήξη μηνίσκου που υπέστη. Ωστόσο, παρόλο που στάθηκε αρκετά άτυχος, ο Αμερικανοασιάτης

πόιντ γκαρντ δεν τα παρατάει και θα προσπαθήσει να επιστρέψει όσο το δυνατόν γρηγορότερα στα παρκέ, αφού... δεν κρατιέται!

"Ελπίζω να είμαι πίσω για τα πλέι οφ", δήλωσε ο 23χρονος σταρ των Νικς, ο οποίος νιώθει σαν... θηρίο στο κλουβί και θέλει να... ελευθερωθεί για να ξαναπαίξει μπάσκετ!

"Με σκοτώνει να βλέπω την ομάδα χωρίς να μπορώ να παίξω αλλά πρέπει να είμαι σίγουρος ότι το γόνατο μου είναι 100% έτοιμο πριν επιστρέψω στα παρκέ. Κάνουμε λοιπόν υπομονή και βλέπουμε", ανέφερε σε δηλώσεις του στο "Hoopsworld" ο άσος της Νέας Υόρκης.

Keywords
Τυχαία Θέματα