NBA | "Θηρίο ο ΛεΜπρόν για το φούτμπολ"

Ο Ντεζ Μπράιντ, παίκτης των Ντάλας Καουμπόις στο Αμερικάνικο φούτμπολ, βλέπει στο πρόσωπο (και το σώμα) του ΛεΜπρόν Τζέιμς, έναν ικανότατο παίκτη του συγκεκριμένου σπορ.

Ο 24χρονος receiver της ομάδας του Ντάλας, είναι φανατικός φίλος του μπάσκετ και σε μια υποθετική ερώτηση δημοσιογράφου από το espn, για τον αν το καλύτερος παίκτης και αθλητής του ΝΒΑ, ΛεΜπρον Τζέιμς, έχει θέση στον κόσμο του αμερικάνικου ποδοσφαίρου η απάντηση ήταν καταφατική και ένθερμη.

τύπος έχει απίστευτο ταλέντο. Δεν θα χρειαζόταν πάνω από δυο βδομάδες απλά για να εξοικειωθεί με τον τρόπο παιχνιδιού γιατί σωματικά είναι έτοιμος. Έχω δει στιγμιότυπα από όταν έπαιζε φουτμπολ στο High School και είχε τα πάντα. Δυνατά χέρια, καλά τρεξίματα και είναι και αρκετά γρήγορος. Αν τα συνδυάσει όλα μαζί, προσθέτοντας και λίγο από τη τεχνική που χρειάζεται το συγκεκριμένο σπορ, μπορεί να σταθεί άνετα στο πρωτάθλημα. Θα ήταν Νο.1 κίνδυνος για τις άμυνες", είπε ο Ντεζ Μπράιαντ για τον ΛεΜπρόν που στο High School δήλωνε φανατικός οπαδός των Ντάλας Καουμπόις και μόλις στην τελευταία τάξη σταμάτησε να παίζει φούτμπολ για να συγκεντρωθεί στο μπάσκετ. Και μάλλον έκανε πολύ καλά...

Keywords
Τυχαία Θέματα