NBA | Θέλουν Ντερόν και Κιριλένκο στο Μπρούκλιν!

Συνάντηση με τον Ντερόν Ουίλιαμς και τον γενικό διευθυντή των Νετς, Μπίλι Κινγκ, θα έχει ο ιδιοκτήτης της ομάδας του Μπρούκλιν, Μικαήλ Προκόροφ, σύμφωνα με το "ESPNNewYork.com".

Στο σύλλογο έχει ήδη ξημερώσει νέα εποχή, καθώς η ομάδα μετακόμισε στο Μπρούκλιν για να αγωνιστεί στο νεοδόμητο "Barclays Center", εγκαταλείποντας το Νιου Τζέρσεϊ, με τον Ρώσο μεγιστάνα να θέλει να δημιουργήσει μια νέα

μπασκετική δυναστεία, αφήνοντας πίσω το μεγαθήριο της Νέας Υόρκης, τους Νικς.

Γι' αυτό το λόγο, λοιπόν, πρωταρχικός του στόχος είναι να κρατήσει στο ρόστερ το μεγάλο αστέρι, που ακούει στο όνομα Ντερόν Ουίλιαμς, ενώ παράλληλα θα προσπαθήσει να φέρει στο Μπρούκλιν τον Αντρέι Κιριλένκο.

Οι δύο σούπερ σταρ έχουν αγωνιστεί μαζί στη Γιούτα με τη φανέλα των Τζαζ και δεν θα έλεγαν "όχι" στο ενδεχόμενο να συνυπάρξουν και πάλι στην ίδια ομάδα, αυτή τη φορά για λογαριασμό των Νετς.

Ο Προκόροφ, ο οποίος βρίσκεται στην Τουρκία μαζί με τον Κινγκ και τον Αμερικανό γκαρντ για να παρακολουθήσουν το Φάιναλ Φορ της Ευρωλίγκας, θα κάνει τα αδύνατα δυνατά, ώστε να εντάξει στο δυναμικό των Νετς τους δύο άσους και να χτίσει γύρω τους ένα πολύ ισχυρό και ανταγωνιστικό σύνολο, με πρώτο στόχο να μπει στα πλέι οφ.

Keywords
Τυχαία Θέματα