NBA | Συνεχίζει να "γράφει" ιστορία ο ΛεΜπρον!

Ενα μοναδικό ρεκόρ κατόρθωσε να "σπάσει" ο ΛεΜπρον Τζέιμς, στη νικηφόρα για τους Χιτ αναμέτρηση με τους Μπλέιζερς (117-104)! Ο ηγέτης του Μαϊάμι πρόσθεσε ακόμη μία "χρυσή" σελίδα με το όνομά του στη... Βίβλο του ΝΒΑ και αυτό διότι έγινε ο πρώτος παίκτης που σημείωσε τουλάχιστον 30 πόντους με ποσοστό ευστοχίας 60% σε έξι διαδοχικά ματς!

Ο "βασιλιάς" ήταν... "διαστημικός" κόντρα στο Πόρτλαντ και με τους 30 πόντους που σημείωσε -μαζί με τις 9 ασίστ, τα 6 ριμπάουντ, τα 3 κλεψίματα και τις 2 τάπες που είχε στη συγκομιδή

του- οδήγησε εκ του ασφαλούς την ομάδα του Σπόελστρα στη νίκη.

Ωστόσο, οι αριθμοί του τον έκαναν και πάλι... ρέκορντμαν! Και αυτό διότι έγινε ο πρώτος παίκτης που κατορθώνει να σκοράρει 30+ πόντους με ποσοστό ευστοχίας τουλάχιστον 60% στις προσπάθειές του, σε έξι συνεχόμενες αναμετρήσεις! Κατά τη διάρκεια του απίστευτου ρεκόρ του ο Τζέιμς πέτυχε 70/96 σουτ!

ΛεΜπρον: "Δεν υπάρχουν λόγια για να το περιγράψω..."

Μετά το τέλος του παιχνιδιού και την κατάρριψη του τρομερού αυτού ρεκόρ, ο ΛεΜπρον δεν έκρυψε την ευτυχία του, εξηγώντας ότι αποτελεί ιδιαίτερη τιμή να ξεπερνά μερικούς απ' τους κορυφαίους του αθλήματος... "Οπως έχω πει ξανά και ξανά γνωρίζω πολύ καλά την ιστορία του ΝΒΑ. Πριν από εμένα υπήρχαν πολύ σπουδαίοι παίκτες που με τα όσα πέτυχαν άνοιξαν το δρόμο για τη δική μας γενιά. Το να μπαίνει το όνομα μου πάνω από τα δικά τους στα βιβλία με τα ρεκόρ για οποιαδήποτε στατιστική κατηγορία αποτελεί μεγάλη τιμή για εμένα και δεν νομίζω πως υπάρχουν λόγια για να την περιγράψω".

Keywords
Τυχαία Θέματα