NBA | Στους Χιτ ο Ρέι Αλεν!

Τον έκαναν δικό τους! Επειτα από πέντε συναπτά έτη με τη φανέλα των Σέλτικς, ο Ρέι Αλεν.. άφησε την ομάδα της Βοστώνης -που έκανε τα πάντα για να τον κρατήσει- και από την προσεχή σεζόν θα αγωνίζεται στο πλευρό του ΛεΜπρον Τζέιμς με τους πρωταθλητές Μάϊάμι Χιτ, οι οποίοι πλέον έχουν... "Big 4"!

Πρόκειται φυσικά για ένα απ' τα μεγαλύτερα deal των τελευταίων χρόνων, καθώς ο μεγάλος Ρέι Αλεν, ο "μπόμπερ" που είναι πρώτος σε εύστοχα τρίποντα στην ιστορία του ΝΒΑ,

αποτελεί μία σπουδαία και τεράστια προσθήκη για τους Χιτ!

Ο 37χρονος σούπερ-σταρ δέχθηκε... μπόλικη πίεση από τους Σέλτικς προκειμένου να παραμείνει στην Βοστώνη, με τους ιθύνοντες να του προσφέρουν τα διπλά χρήματα (!) για να τον πείσουν! Ωστόσο, ούτε αυτό ήταν ικανό να αλλάξει την απόφασή του, η οποία δεν ήταν άλλη από το να γίνει συμπαίκτης με τους ΛεΜπρον, Ουέιντ και Μπος, μετατρέποντας αυτομάτως τους "Big 3" σε... "Big 4"!

Φυσικά η απόφασή του είχε να κάνει και με το γεγονός ότι ενδεχομένως με τη φανέλα των Χιτ θα έχει περισσότερες πιθανότητες να διεκδικήσει πρωταθλήματα απ' ό,τι με τους "Κέλτες"... Εξάλλου, χρονικά περιθώρια δεν υπάρχουν, καθότι 37 Μαϊων!

Ετσι, ο μέχρι πρότινος εκτελεστής και ηγέτης των Σέλτικς έδωσε τα χέρια με τους ανθρώπους του Μαϊάμι και τη συμφωνία γνωστοποίησε ο ιδιοκτήτης της ομάδας, Μίκι Αρισον, μέσω της προσωπικής του σελίδας στο Twitter.

Ο Ρέι Αλεν σημείωσε φέτος 14,2 πόντους, 3,1 ριμπάουντ, 2,4 ασίστ και 1,1 κλεψίματα κατά μέσο όρο, στην τελευταία του όπως αποδείχθηκε χρονιά στην Βοστώνη...

Keywords
Τυχαία Θέματα