NBA | "Στόχος το τρίτο σερί πρωτάθλημα"

Ο Ντουέιν Γουέιντ ξεκαθάρισε πως δεν ισχύει τίποτα από αυτά που ακούγονται για εκείνον και τον Λεμπρόν και τόνισε πως θέλει να παραμείνει στο Μαϊάμι για τον επόμενο τίτλο.

"Δεν θέλω να ασχοληθώ με όσα ακούγονται για τον ΛεΜπρον. Θα μιλήσω μια φορά, στην media day και αυτή θα είναι και η τελευταία. Όλοι γνωρίζουν που θέλω να βρίσκομαι. Θέλω να είμαι στο Μαϊάμι και δεν υπάρχει τίποτε άλλο που πρέπει να συζητήσουμε. Όχι, δεν θα υπάρξουν ενθουσιώδη νέα στην περίπτωσή

μου. Το σημαντικό για μένα είναι να συγκεντρωθούμε στη νέα σεζόν, ώστε να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα" ήταν τα όσα είπε αρχικά ο Γουέιντ ενώ στην συνέχεια μίλησε και για τον Γκρέγκ Οντεν και τη μεταγραφή τους στο Μαϊάμι: "Είναι εξαιρετικό που η ομάδα κέρδισε τους υπόλοιπους μνηστήρες, ενώ ο Γκρεκ εχει κάνει καλή δουλειά για να επανέλθει το σώμα του σε καλό επίπεδο. Είναι μόλις 25 ετών, θέλει να αγωνιστεί σε υψηλό επίπεδο, ξέρει ότι μπορεί να τα καταφέρει, έχει ξεκουραστεί και προσπαθεί να παραμείνει υγιής. Ήρθε στο σωστό μέρος, γιατί όλοι θα κάνουν ό,τι μπορούν για να τον δουν στο παρκέ, για να είναι αποτελεσματικός. Κάνουν ήδη καλή δουλειά και δεν θέλουν να τον πιέσουν. Θα είναι μια διαδικασία η οποία θα προχωρήσει βήμα βήμα. Πήραμε έναν τύπο στον οποίο δεν ήθελα κανείς να στηριχθεί. Ο Όντεν έχει την δυνατότητα να είναι σπουδαίος σε αυτό που προσπαθούμε να κάνουμε".

Keywords
Τυχαία Θέματα