NBA | "Στο επίπεδο του Τζόρνταν ο ΛεΜπρον, αλλά..."

Την ευκαιρία να φτάσει ή ακόμα και να αφήσει πίσω του τον μεγάλο Μάικλ Τζόρνταν έχει ο ΛεΜπρον Τζέιμς σύμφωνα με την άποψη του Ντουέιν Ουέιντ, ο οποίος εξήγησε ότι ο "βασιλιάς" του Μαϊάμι μπορεί να γίνει ένας από τους κορυφαίους παίκτες όλων των εποχών.

"Είναι σε αυτό το επίπεδο, αλλά έχει ακόμη πολλά να πετύχει για να φτάσει εκεί. Πιστεύω πως αντιλαμβάνεται και ο ίδιος ότι έχει μία μεγάλη ευκαιρία να γίνει ένας από τους κορυφαίους όλων των εποχών. Αλλά μόνο όταν σταματήσει θα μπορούμε να λέμε αν έφτασε τον Τζόρνταν. Τώρα έχει πολύ

δρόμο να διανύσει στην καριέρα του. Απλώς άρχισε στο σημείο που και ο Τζόρνταν άρχισε να κατακτά τίτλους. Θα δούμε πώς θα συνεχίσει. Ελπίζω να ακολουθήσει στον ίδιο δρόμο. Θα με χαροποιήσει πολύ", υποστήριξε αρχικά σε δηλώσεις του ο "flash" και συνέχισε να μιλάει με άκρως κολακευτικά λόγια για τον συμπαίκτη του στους Πρωταθλητές Χιτ.

ΛεΜπρον παίζει σε άλλο επίπεδο από τους υπόλοιπους τώρα. Έχει αποβάλει από πάνω του το άγχος για το πρωτάθλημα και απλώς παίζει. Πιστεύω πως θα συνεχίσουμε να βλέπουμε έναν καλύτερο Λεμπρόν Τζέιμς -όσο τρομακτικό κι αν ακούγεται για έναν παίκτη με τρία βραβεία MVP- από ό,τι μέχρι τώρα. Κι αυτό επειδή πλέον το μόνο που έχει να κάνει είναι να παίζει μπάσκετ. Δεν χρειάζεται να ανησυχεί για κάτι που δεν έχει κάνει".

Keywords
Τυχαία Θέματα