NBA | "Σκασμένος" ο Γκαλινάρι με τον τραυματισμό του

Ο Ντανίλο Γκαλινάρι μίλησε στη La Gazzeta dello Sport, για τον τραυματισμό του.

Ο Ιταλός φόργουορντ θα χάσει τα play offs του ΝΒΑ με την ομάδα των Ντένβερ Νάγκετς αλλά και το Ευρωμπάσκετ της Σλοβενίας με την εθνική ομάδα της Ιταλίας. Θα υποβληθεί σε επέμβαση στο γόνατο εντός των προσεχών εβδομάδων, αλλά όπως τονίζει δεν

έχει αποφασίσει ακόμα για το που θα γίνει η επέμβαση.

Οι δηλώσεις του:

"Μετά τον τραυματισμό μου δέχτηκα πολλά τηλεφωνήματα. Την παρασκευή χρειάστηκε να φορτίσω το κινητό μου τέσσερις φορές, αλλά απάντησα σε όλους" είπε ο Γκαλινάρι ενώ πρόσθεσε για το γόνατό του, " Μέχρι στιγμής βάζω πάγο. Ευτυχώς δεν είναι πολύ πρησμένο. Δεν πονάω όταν δεν το κινώ. Ψυχολογικά νιώθω εντάξει και δεν βλέπω την ώρα για την εγχείρηση. Ακόμα δεν ξέρω που θα την κάνω, αλλά πραγματικά το σκέφτομαι για την Ιταλία.

Όχι, δεν έχω δει το βίντεο από τον τραυματισμό μου και δεν πρόκειται να το κανω. Δεν μου έχει ξανατύχει ποτέ αυτό, ένιωσα ξαφνικά ένα "κλακ¨ και άρχισα να πονάω. Όταν ήμουν στο παρκέ ούρλιαξα από τον πόνο, το φόβο αλλά και τα νεύρα μου. Για μερικές στιγμές μου πέρασαν όλα τα ενδεχόμενα από το μυαλό. Τώρα απλά είμαι στεναχωρημένος γιατί με το Ντένβερ τα πηγαίναμε τόσο καλά. Τα αποδυτήρια είχαν πολύ ενθουσιασμό. Είμαι σίγουρος ότι θα συνεχίσουν να νικούν και χωρίς εμένα. Υπάρχει πολύ καλή χημεία στην ομάδα.

Επίσης δεν μπορώ να μην σκέφτομαι την εθνική μου ομάδα. Και αυτό με στεναχωρεί. Ήμουν σίγουρος ότι θα τα πηγαίναμε εξαιρετικά στο Ευρωμπάσκετ το Σεπτέμβριο. Αυτή τη σεζόν έβαλα τα δυνατά μου γιατί πίστευα ότι κάτι καλό θα μπορούσα να ζήσω με τους Νάγκετς αλλά και με την εθνική μου. Πίστευα πως θα γινόταν φέτος".

Keywords
Τυχαία Θέματα