NBA | Ρόουζ: "Σαν να μου κόπηκε η ανάσα..."

Τον πολύ σοβαρό τραυματισμό του έφερε στη μνήμη του ο Ντέρικ Ρόουζ. Ο 23χρονος γκαρντ των Μπουλς περιέγραψε με κάθε λεπτομέρεια τις στιγμές που έζησε την ημέρα που συνέβη το ατυχές περιστατικό, ευχαρίστησε το Θεό που μπορεί και περπατάει ακόμα, ενώ δεσμεύτηκε πως θα επιστρέψει στα παρκέ δυνατότερος.

"Θυμάμαι τα πάντα πολύ καλά. Θυμάμαι που σηκώθηκα στον αέρα και όταν προσγειώθηκα, ένιωσα κάτι να κόβεται. Μετά δεν πονούσα πολύ. Στην αρχή πονούσα, αλλά δεν ήθελα να φωνάξω. Όταν συνέβη, το μόνο που μπορούσα να ακούσω ήταν

τον κόσμο να μιλά, ενώ εγώ ήλπιζα να μην είναι κάτι σοβαρό. Όταν πήγα στο νοσοκομείο και περνούσα από αξονική, προσευχόμουν συνέχεια. Τη στιγμή που ο γιατρός μού είπε πως είχα πάθει ρήξη χιαστού, δεν το πίστευα. Αυτό είναι ό,τι πιο κοντινό στο θάνατο για μένα, σαν να μου κόπηκε η ανάσα", δήλωσε ο σούπερ σταρ του Σικάγο.

"Ήταν δύσκολα για μένα, αλλά είμαι καλά. Ο τραυματισμός θα μπορούσε να είναι πολύ χειρότερος. Ξέρω πως θα γίνω καλά. Πιστεύω στο Θεό, η ψυχολογία μου είναι καλή, έχω πίστη στον εαυτό μου και ξέρω πως θα επιστρέψω πιο δυνατός. Ευχαριστώ το Θεό που μπορώ ακόμη να περπατώ και που θα ξαναπαίξω μπάσκετ", συμπλήρωσε ο Αμερικανός άσος.

Όσον αφορά την πορεία της αποθεραπείας του, ο Ρόουζ σχολίασε: "Κάνω αποθεραπεία πέντε φορές την εβδομάδα και μετά ξεκουράζομαι. Είναι η πρώτη φορά από το λύκειο που έχω αλλάξει ρυθμούς στη ζωή μου κι όλα αυτά είναι νέα για μένα. Βρίσκομαι δίπλα στην οικογένειά μου και με προσέχουν. Δεν θα βιαστώ να επιστρέψω. Είμαι ήδη 2-3 εβδομάδες μπροστά στο πρόγραμμα αποθεραπείας μου, αλλά χρειάζεται χρόνος".

Keywords
Τυχαία Θέματα