NBA | Πήρε ντοκτορά ο Σακίλ!

Το διδακτορικό του στην οργάνωση και διοίκηση επιχειρήσεων με ειδικότητα τη διαχείριση ανθρώπινων πόρων, έλαβε ο Σακίλ Ο’ Νιλ!

Ο παλαίμαχος σέντερ απέκτησε το ντοκτορά του μαζί με σχεδόν 1.100 φοιτητές σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε χθες στο πανεπιστήμιο του Μπάρι.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα Miami Herald, ο Σακίλ χρειάστηκε να γονατίσει ώστε ο πρόεδρος της οργανωτικής μάθησης και ηγεσίας να καταφέρει να τον… φτάσει για να του περάσει την γαλάζια κορδέλα, η οποία πιστοποιεί το πτυχίο του!

Μάλιστα, ο 40χρονος Αμερικανός όταν επέστρεφε στη θέση του μαζί με τον μάνατζέρ του, που επίσης πήρε διδακτορικό στην εκπαίδευση, έκανε high-five με τους υπόλοιπους φοιτητές, δείχνοντας πόσο πολύ το διασκέδαζε!

Ο Ο’ Νιλ, που αποχώρησε από το κολέγιο μετά τα ντραφτ του 1992 και το άλμα του στο ΝΒΑ, αλλά το 2000 επέστρεψε στο πανεπιστήμιο της Λουιζιάνα αποκτώντας πτυχίο στις γενικές σπουδές. Το 2005 πήρε το master στη διοίκηση επιχειρήσεων από το πανεπιστήμιο του Φίνιξ, ενώ μετά το 2006 συνέχισε τις σπουδές του στο Μπάρι παρακολουθώντας μαθήματα μέσω δορυφόρου και δίνοντας τις εξετάσεις εξ αποστάσεως.

Keywords
Τυχαία Θέματα