NBA | Οταν ο Ομπάμα συνάντησε τους Χιτ (video)

"Μαμά τα κατάφερα", είπε ο αγχωμένος ΛεΜπρόν Τζέιμς κατά την διάρκεια της παρουσίας του στον Λευκό Οίκο, όπου ο πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών Μπαράκ Ομπάμα υποδέχθηκε τους πρωταθλητές Χιτ.

Ο Μπαράκ Ομπάμα δεξιώθηκε την ομάδα του Μαϊάμι και φυσικά δεν έλειψαν οι χιουμοριστικές ατάκες. Ο πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών μίλησε για τον κάθε παίκτη των Χιτ, τους συνεχάρη για την κατάκτηση του τίτλου παρότι δήλωσε στενοχωρημένος με την πορεία των Μπουλς. "Είχαν έρθει εδώ για να παίξουμε έναν αγώνα στα γενέθλιά

μου και αυτό τους προετοίμασε για να αντιμετωπίσουν τον Ντουράντ", είπε αστειευόμενος ο Μπαράκ Ομπάμα, που έλαβε σαν δώρο μια μπάλα με τις υπογραφές όλων των μελών της ομάδας, όπως και μια φανέλα. "Το 2011 έφτασαν στον τελικό αλλά δεν τα κατάφεραν. Ένα χρόνο μετά, αντί να πέσουν κάτω, σηκώθηκαν κι έγιναν μία πιο πλήρης ομάδα. Αυτό είναι ένα πολύτιμο μάθημα, όχι μόνο για τον αθλητισμό αλλά για τη ζωή γενικότερα", πρόσθεσε.

Τα αστεία συνεχίστηκαν όταν ο Μπαράκ Ομπάμα είπε για την αναμνηστική φωτογραφία: "Και τώρα θα βγάλουμε μια φωτογραφία, που θα με κάνει να φαίνομαι κοντός". Ιδιαίτερα αγχωμένος ήταν ο "βασιλιάς" ΛεΜπρόν Τζέιμς, ο οποίος είπε τον πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών "κόουτς".

Keywords
Τυχαία Θέματα