NBA | Οι κορυφαίοι αμυντικοί του μαγικού πλανήτη

Το απόγευμά της Δευτέρας (13/5) η λίγκα του NBA ανακοίνωσε τα ονόματα των παικτών που βρίσκονται στις δύο κορυφαίες αμυντικές πεντάδες της φετινής αγωνιστικής περιόδου. Τις περισσότερες ψήφους συγκέντρωσε ο Τόνι Άλεν των Γκρίζλις.

Ο γκαρντ/φόργουορντ του Μέμφις έλαβε 53 ψήφους, με τον MVP της σεζόν, ΛεΜπρον Τζέιμς, να ακολουθεί σε απόσταση αναπνοής, με 32.

Άξιο αναφοράς το γεγονός ότι ο καλύτερος αμυντικός της φετινής χρονιάς, Μαρκ Γκασόλ, βρίσκεται στη δεύτερη καλύτερη πεντάδα!

Ακριβώς το ίδιο είχε συμβεί και με τον περσινό κορυφαίο αμυντικό, τον Τάισον Τσάντλερ!

Στην πρώτη πεντάδα βρίσκονται οι Κρις Πολ (Κλίπερς), Τόνι Άλεν (Γκρίζλις), ΛεΜπρον Τζέιμς (Χιτ), Σερζ Ιμπάκα (Θάντερ), ενώ στη θέση του σέντερ ισοψήφησαν οι Τάισον Τσάντλερ (Νικς), Γιοακίμ Νοά (Μπουλς). Όσον αφορά τη δεύτερη πεντάδα των κορυφαίων αμυντικών, αυτή αποτελείται από τους Μάικ Κόνλεϊ (Γκρίζλις), Έιβερι Μπράντλεϊ (Σέλτικς), Πολ Τζορτζ (Πέισερς), Τιμ Ντάνκαν (Σπερς) και Μαρκ Γκασόλ (Γκρίζλις).

Να σημειώσουμε ότι οι παίκτες για τις δυο καλύτερες αμυντικές πεντάδες επιλέχθηκαν από τους 30 προπονητές του πρωταθλήματος.

Keywords
Τυχαία Θέματα