NBA | "Νοά, ο καλύτερος σέντερ!"

Το εγκώμιο του Γιοακίμ Νοά έπλεξε ο συμπαίκτης του στο Σικάγο, Μπράιαν Σκαλαμπρίνι, αποθεώνοντας στην κυριολεξία τον Γάλλο σέντερ.

"Είναι ολοφάνερο πως ο Γιοακίμ τα πάει εξαιρετικά στον τομέα των επιθετικών ριμπαόυντ και είναι πραγματικά πολύ ενεργός στο παιχνίδι. Επίσης, είναι φανερό ότι παίζει όλο και πιο σκληρά όσο περνάει ο καιρός και δεν του είναι δύσκολο να αντιμετωπίσει ακόμα και τους κορυφαίους παίκτες του πρωταθλήματος", είπε ο 33χρονος φόργουορντ των Μπουλς και συνέχισε να εκθειάζει των Νοά.

"Είναι

πολύ καλύτερος απ' ότι νομίζει ο κόσμος. Παίρνει σημαντικές αποφάσεις, ντριμπλάρει και πασάρει εξίσου καλά. Γενικότερα είναι πολύ καλός σε όλα αυτά τα πράγματα και ίσως να είναι ο καλύτερος σέντερ στο NBA!", υποστήριξε ο Σκαλαμπρίνι.

"Έχει το ύψος και τη δύναμη να παίξει άμυνα πάνω στον Ντουάιτ Χάουαρντ, αλλά και να τρέξει με την μπάλα στον αιφνιδιασμό και να πασάρει σε αμαρκάριστο παίκτη. Όλοι εσείς που παρακολουθείτε από τις κερκίδες νομίζετε ότι αυτά είναι εύκολα.. Κάνετε λάθος, όμως, γιατί είναι δύσκολα. Συνήθως οι παίκτες που μοιράζουν το παιχνίδι είναι γκαρντ και όχι σέντερ όπως ο Νοά", κατέληξε.

Keywords
Τυχαία Θέματα