NBA | Νέο συμβόλαιο σε Ουέινς οι Κλίπερς

Δεύτερο δεκαήμερο συμβόλαιο συνεργασίας υπέγραψε με τους Κλίπερς ο Μααλίκ Ουέινς, ο οποίος παρότι έπαιξε μόλις ένα ματς έπεισε το τεχνικό επιτελείο της ομάδας και τον Βίνι Ντελ Νέγκρο να του δώσουν ακόμα μία ευκαιρία.

Ο 21χρονος πόιντ γκαρντ από τη μέρα που υπέγραψε το πρώτο του δεκαήμερο συμβόλαιο έως τώρα αγωνίστηκε μόνο σε ένα από τα τρία παιχνίδια του Λος Άντελες αυτό το διάστημα. Συγκεκριμένα, πάτησε παρκέ για 11 λεπτά στην αναμέτρηση των "Κλιπς" με τους Πίστονς στο "Staples Center", στις 10 Μαρτίου, όπου η παρέα των Κρις Πολ και Μπλέικ Γκρίφιν

έκαν επίδειξη δύναμης, επικρατώντας 129-97, με τον Ουέινς να βάζει 2 πόντους και να μοιράζει 5 ασίστ.

Ωστόσο, παρόλο που έχει χρησιμοποιηθεί μόλις μία φορά, ο Βίνι Ντελ Νέγκρο έχει διακρίνει ορισμένα στοιχεία στο παιχνίδι του Αμερικανού πλέι μέικερ, γι' αυτό εισηγήθηκε την παραμονή του στους Κλίπερς για ακόμη δέκα ημέρες.

Ο Ουέινς ξεκίνησε τη φετινή σεζόν στους Σίξερς της Φιλαδέλφεια, έχοντας κατά μέσο όρο 2,7 πόντους και 1 ασίστ σε 21 αγώνες. Έπειτα, αγωνίστηκε 9 φορές για λογαριασμό των Rio Grande Valley Vipers στην Αναπτυξιακή Λίγκα του NBA, όπου κατέγραψε μέσο όρο 12,4 πόντους και 3,4 ασίστ.

Keywords
Τυχαία Θέματα