NBA | Να αποσυρθεί σαν "Κέλτης" θέλει ο Γκαρνέτ!

Η βραδιά που πέρασε στο NBA ανήκε δικαιωματικά στον Κέβιν Γκαρνέτ, ο οποίος έγινε μόλις ο τρίτος παίκτης στην ιστορία του πρωταθλήματος που ξεπέρασε τους 25.000 πόντους, έχοντας μπει απευθείας από το high school, με τον 36χρονο σούπερ σταρ να δηλώνει μετά το τέλος της αναμέτρησης με τους Λέικερς ότι αυτό που θέλει είναι να κλείσει την καριέρα του στη Βοστώνη ως "Κέλτης"!

"Λατρεύω την κατάσταση στην οποία

βρισκόμαστε. Μου αρέσει όπως παίζουμε και για να σας πω και την αλήθεια, θέλω να αποχωρήσω από την ενεργό δράση σαν παίκτης των Σέλτικς. Αυτό θα έκανα αν ήταν στο δικό μου χέρι", τόνισε χαρακτηριστικά ο Αμερικανός πάουερ φόργουορντ/σέντερ, ο οποίος με αυτό τον τρόπο έστειλε μήνυμα στον γενικό διευθυντή της ομάδας, Ντάνι Έιντζ. Το όνομα του Γκαρνέτ το τελευταίο χρονικό διάστημα μπλέχτηκε σε σενάρια ανταλλαγών, ωστόσο ο παίκτης με τις δηλώσεις που έκανε ξεκαθάρισε τη στάση του.

Στο χθεσινό ματς με τους Λέικερς, ο Γκαρνέτ πέτυχε 15 πόντους με 6/10 δίποντα και 3/4 βολές. Επιπλέον, "κατέβασε" 5 ριμπάουντ, μοίρασε 4 ασίστ και έκανε 3 κλεψίματα.

Keywords
Τυχαία Θέματα