NBA | "Μυρίζει" επιστροφή...

Από εδώ το φέρνει, από εκεί το φέρνει, τελικά ίσως ο Ρασίντ Ουάλας φορέσει ξανά παπούτσια και επιστρέψει επισήμως στα παρκέ!

Ο 37χρονος πάουερ φόργουορντ/σέντερ (2,11μ.), ο οποίος είχε αποσυρθεί από την ενεργό δράση έπειτα από τους τελικούς της σεζόν 2009/2010, παρότι είχε άλλα δύο χρόνια συμβόλαιο με τους Σέλτικς, φαίνεται πως "ψάχνεται" για να αγωνιστεί και πάλι, καθώς σύμφωνα με αμερικάνικα δημοσιεύματα συμμετέχει σε προπονήσεις του Μαϊάμι.

Οι Χιτ θέλουν να ενισχύσουν τη φροντ λάιν τους με έναν καλό και έμπειρο

παίκτη, προκειμένου να τους βοηθήσει στην προσπάθεια που κάνουν για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και δεν θα έλεγαν "όχι" σε ενδεχόμενη απόκτηση του Ουάλας, εφόσον φυσικά είναι σε καλή κατάσταση.

Εν τω μεταξύ, τον τελευταίο καιρό ακούγονται πολλά σενάρια σχετικά με επιστροφή του Αμερικανού άσου στα παρκέ, ενώ, μάλιστα, οι Λέικερς εκδήλωσαν ενδιαφέρον για να τον εντάξουν στο ρόστερ τους. Ωστόσο, ο ίδιος ο παίκτης φαίνεται πως ακόμα δεν έχει αποφασίσει αν θα αγωνιστεί ξανά.

Ο πολύπειρος σούπερ σταρ θεωρείται ένας από τους καλύτερους ψηλούς των τελευταίων ετών που έχουν αγωνιστεί στο NBA, γι’ αυτό άλλωστε αρκετές ομάδες θα επιθυμούσαν να τον αποκτήσουν, χωρίς να σταθούν ιδιαίτερα στο γεγονός ότι είναι τόσους μήνες ανενεργός.

Στις 15 σεζόν που βρισκόταν στο καλύτερο πρωτάθλημα του κόσμου, ο Ουάλας φόρεσε τη φανέλα των Ουάσιγκτον Ουίζαρντς, Πόρτλαντ Μπλέιζερς, Ατλάντα Χοκς, Ντιτρόιτ Πίστονς και Μπόστον Σέλτικς, έχοντας 14,6 πόντους και 6,7 ριμπάουντ, 1,8 ασίστ, 1,3 τάπες και 1 κλέψιμο κατά μέσο όρο, ενώ στην τελευταία του χρονιά με τους "κέλτες" σημείωσε 9 πόντους, 4,1 ριμπάουντ, 1 ασίστ και 1 κλέψιμο ανά παιχνίδι. Το 2004 κατέκτησε το πρωτάθλημα με τα "πιστόνια", ενώ παράλληλα έχει λάβει μέρος σε τέσσερα All Star Game.

Keywords
Τυχαία Θέματα