NBA | "Μην κατηγορείται τον Χάουαρντ"

Πριν από λίγους μήνες ο Σταν Βαν Γκάντι απολύθηκε από τη διοίκηση των Μάτζικ σε μια προσπάθεια να παραμείνει ο Ντουάιτ Χάουαρντ στο Ορλάντο και να υπογράψει επέκταση συμβολαίου, καθώς οι δύο πλευρές βρίσκονταν μονίμως σε αντιπαράθεση και αυτό δεν ωφελούσε σε τίποτα την ομάδα.

Ωστόσο ο 52χρονος τεχνικός δεν τάχθηκε ενάντια στον σούπερμαν για τα… καμώματά του, αλλά, αντιθέτως, τον υπερασπίστηκε και κατηγόρησε τους παράγοντες του συλλόγου για το σήριαλ της ανταλλαγής του που κούρασε πολύ αυτό το καλοκαίρι!

"Δεν

θα πρέπει ο κόσμος να κατηγορεί τον Ντουάιτ, αλλά τους παράγοντες του συλλόγου για τον τρόπο με τον οποίο αντιμετώπισαν την κατάσταση", υποστήριξε χαρακτηριστικά σε δηλώσεις του ο Αμερικανός κόουτς, ο οποίος ήταν ο άνθρωπος που την... πλήρωσε στη διαμάχη που είχε με τον 26χρονο σούπερ σταρ.

Σχετικά, τώρα, με τη μετακόμιση του κορυφαίου σέντερ του NBA στο Λος Άντζελες και τους Λέικερς, ο Βαν Γκάντι σχολίασε: "Το Λος Άντζελες είναι γι' αυτόν η ιδανική κατάσταση, ώστε να διεκδικήσει ένα πρωτάθλημα".

Ο πρώην τεχνικός των μαγικών είναι ακόμα χωρίς δουλειά, όμως αυτό δεν φαίνεται να τον απασχολεί ιδιαίτερα, αφού σκοπεύει να μην εργαστεί για ένα χρόνο τουλάχιστον, ούτως ώστε να ξεκουραστεί και να κάνει διακοπές!

Keywords
Τυχαία Θέματα