NBA | Μίλερ, η πολυπόθητη επιστροφή!

Αν κάποιος παίκτης έχει... χτυπηθεί κατακούτελα τον τελευταίο καιρό από τη μοίρα αυτός είναι ο Μάικ Μίλερ! Ωστόσο, ο... τροχός γύρισε και πλέον ο γκαρντ των Χιτ αναμένεται να επανεμφανιστεί στο επόμενο παιχνίδι κόντρα στους Πίστονς!

Τη φετινή χρονιά, ο Μάικ Μίλερ δεν έχει περάσει και λίγα! Η σεζόν γι' αυτόν ξεκίνησε τον Ιανουάριο λόγω της εγχείρησης κήλης στην οποία υποβλήθηκε, ενώ στη συνέχεια υπέστη και διάστρεμμα δευτέρου βαθμού που τον κράτησε εκτός γηπέδων για περίπου ένα μήνα!

Ωστόσο, ήρθε η ώρα της επιστροφής -έπειτα από 14 χαμένα παιχνίδια- και ο Ερικ Σπόελστρα ευελπιστεί

να τον έχει στη διάθεσή του στο κυριακάτικο ματς εναντίον των Πίστονς, μιας και ο έμπειρος γκαρντ έβγαλε ολόκληρη την σημερινή προπόνηση!

"Η αποθεραπεία του Μάικ (σ.σ. Μίλερ) κύλησε καλά, υπάρχει αισιοδοξία", υπογράμμισε ο τεχνικός των Χιτ και συνέχισε λέγοντας: "Στη σημερινή προπόνηση ήταν διατεθειμένος να κάνει τα πάντα!".

Να θυμίσουμε ότι ο 32χρονος γκαρντ του Μαϊάμι έχασε μεγάλο μέρος της περασμένης σεζόν λόγω τραυματισμού στον αντίχειρα του δεξιού χεριού, ενώ αντιμετώπισε και την θλιβερή ιστορία -με ευτυχώς ευχάριστο φινάλε- του σοβαρού προβλήματος υγείας της κορούλας του (σ.σ. καρδιακή δυσλειτουργία).

Keywords
Τυχαία Θέματα