NBA | ΜακΓκρέιντι: "Ονειρο για μένα"

Ο Τρέισι ΜακΓκρέιντι μίλησε για την επιστροφή του από τους πολλούς τραυματισμούς που αντιμετώπισε στην καριέρα του αλλά και για την πορεία που κάνει με το Σαν Αντόνιο.

"O Ποπ (σ.σ Γκρεκ Πόποβιτς) μου τηλεφώνησε από το πουθενά και… να ‘μαι! Είναι πιθανό να φύγω σαν Πρωταθλητής από το παιχνίδι. Και αυτό είναι πολύ όμορφο. Σίγουρα δεν έχω τον ρόλο που θα ήθελα, ακόμα κι έτσι όμως θα είμαι μέρος κάτι σπουδαίου".

"Για χρόνια προσπαθούσα να περάσω τον πρώτο γύρο με όποια ομάδα αγωνιζόμουν. Απλώς να περάσω τον πρώτο γύρο. Δεν

συνέβη κάτι τέτοιο, Δεν ήταν γραφτό για εμένα να μείνω υγιής, όπως ο Κόμπι ή άλλοι παίκτες της γενιάς μου με τους οποίους τέθηκα αντίπαλος. Απλώς δεν ήταν γραφτό. Χρειάστηκε να περάσω πολλά πριν συνειδητοποιήσω τις ευκαιρίες που είχα. Τα πράγματα συμβαίνουν για κάποιο λόγο. Ο Τύπος εκεί πάνω μας περνάει από δοκιμασίες που δεν καταλαβαίνουμε, αλλά αργότερα στην ζωή συνειδητοποιούμε ότι έπρεπε να περάσουμε από όλα αυτά".

Για να καταλήξει λέγοντας πως: "Είναι ωραίο συναίσθημα φίλε. Πλέον περνάω καλά. Είναι σπουδαίο να είσαι μέλος ενός μεγάλου συλλόγου. Ζω ένα όνειρο αυτή τη στιγμή"ήταν τα όσα είπε ο ΜακΓκρέιντι στο ESPN.

Keywords
Τυχαία Θέματα