NBA | ΛεΜπρον: "Δεν προσπαθώ να γίνω αρεστός στον κόσμο..."

Χαρούμενος, αλλά όχι και ανακουφισμένος δήλωσε ο ΛεΜπρον Τζέιμς για την κατάκτηση του πρωταθλήματος από τους Χιτ, καθώς ο ηγέτης του Μαϊάμι τόνισε ότι θέλει πάντα να κερδίζει, ενώ ξεκαθάρισε ότι δεν τον απασχολεί η γνώμη του κόσμου για εκείνον...

"Αισθάνομαι πολύ χαρούμενος μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος, αλλά όχι ανακουφισμένος. Δεν έβγαλα κάποια πίεση από πάνω μου με την κατάκτηση του τίτλου. Πάντα δίνω το 110% μέσα στον αγώνα και παίζω το κάθε παιχνίδι σαν να είναι το τελευταίο μου", τόνισε ο ΛεΜπρον σε αμερικάνικα Μέσα, ενώ στη συνέχεια μίλησε

για τις αλλαγές στο στυλ παιχνιδιού του:

"Αλλαξα τον τρόπο που προσεγγίζω το παιχνίδι. Αποφάσισα να μείνω μακριά από την γραμμή των τριών πόντων και να μεταφέρω το παιχνίδι μου μέσα στη ρακέτα. Αισθάνομαι πολύ πιο άνετα στο "ζωγραφιστό" και σκοπεύω να δουλέψω ακόμα περισσότερο πάνω σε αυτό".

Ο ηγέτης των Χιτ αναφέρθηκε και στον Κρις Μπος, που χωρίς αυτόν δεν θα τα είχαν καταφέρει...

"Δεν θα τα είχαμε καταφέρει χωρίς τον Μπος. Ο τραυματισμός του ήταν κάτι που δεν υπολογίζαμε και δεν θέλαμε να μας συμβεί κατά τη διάρκεια της χρονιάς, αλλά ήταν σημαντικό το ότι επέστρεψε και μας βοήθησε. Για να καταφέρουμε να πάρουμε το δαχτυλίδι που πρωταθλητή χρειαζόμασταν όλους τους παίκτες ετοιμοπόλεμους".

Κλείνοντας, ο Τζέιμς σχολίασε το γεγονός πως αρκετοί φίλαθλοι τον αντιπάθησαν εξαιτίας της μετακίνησής του από το Κλίβελαντ στο Μαϊάμι.

"Δεν με ενδιαφέρει αυτό, ούτε προσπαθώ να γίνω πιο αρεστός στον κόσμο. Οι φίλαθλοι θα έχουν πάντα πολλές διαφορετικές απόψεις για εμένα ανεξαρτήτως του τι θα κάνω. Αυτό που προσπαθώ να κάνω πάντα είναι να νικάω μέσα στο γήπεδο. Εκτός γηπέδου είμαι αυτός που είμαι".

Keywords
Τυχαία Θέματα